WELPEN

Zaterdag 28/11

Het is nu al eind november en binnenkort zijn het feestdagen. Waarschijnlijk zijn jullie bezig aan een verlanglijstje, maar wij zijn zeker dat jullie het tofste zijn vergeten te vragen en dat is buiten spelen. Geloof je ons niet? Kom dan maar zeker naar de lokalen van 18u tot 20u in piekfijn uniform (kleed je daaronder warm genoeg aan, lange broek mag).

Zaterdag 05/12:

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan… komt dit liedje jullie bekend voor? Zijn jullie wel braaf genoeg geweest? Zo niet zal er geen Sint zijn. Kom dus zeker ontdekken of je dit jaar braaf genoeg bent geweest of niet van 18u tot 20u aan onze lokalen in piekfijn uniform. (kleed je daaronder warm genoeg aan, lange broek mag).

Zaterdag 12/12

Wie van jullie kan er het best dingen smokkelen en verkopen aan anderen zonder gepakt te worden?? kom jezelf bewijzen tijdens ons groot smokkelspel van 18u tot 20u aan onze lokalen in piekfijn uniform (kleed je daaronder warm genoeg aan, lange broek mag).

Zaterdag 19/12

Corona heeft ons al veel afgepakt (eerste weekend, helft van het vorig scoutsjaar, grote evenementen) en wij willen deze terug. Daarom gaan wij samen corona bestrijden. Wil jij ook meehelpen? Kom dan zeker van 18u tot 20u naar de lokalen met een ei in piekfijn uniform (kleed je daaronder warm genoeg aan, lange broek mag).

Zaterdag 26/12

Het is kerst, dat betekent lekker gezellig met het gezin feest vieren. Vrolijk kerstfeest! Onze buik zit zo vol van al dat lekker eten dat het helaas GEEN vergadering is deze week.

E-mail: welpen@scoutskortenberg.be

Zuivere Suricata

0468/15.87.94

Wie zijn de welpen

De welpen zijn jongens van 8 tot 10 jaar oud. Samen met onze leiding spelen we elke week een ander tof spel. Al spelenderwijs leren we elkaar beter kennen en ook de wereld rondom ons. Het bos, de speeltuin, het dorp, ... Ze hebben geen geheimen meer voor ons.

Weekends

Vanaf nu gaan we 3 keer per jaar op weekend. De eerste keer gaan we al in de herfstvakantie op weekend. Ons tweede weekend valt ofwel rond kerstmis, ofwel rond carnaval. Ons laatste weekend is het paasweekend. Elk weekend begint op vrijdagavond en duurt tot zondagmiddag.

Kamp

In de zomer gaan wij op kamp. 7 dagen van huis weg met alle welpen. Soms nemen we zelfs de kabouters mee. Onze kampen draaien rond een centraal thema: vikings, piraten, ridders, ... Altijd tof, en altijd anders.