WELPEN

Zaterdag 02/01

Gelukkig nieuwjaar ! hopelijk hebben jullie allemaal evenveel zin als wij in 2021 helaas beginnen we wel met een domper namelijk, GEEN vergadering deze week.

Zaterdag 09/01

Is jullie ook iets opgevallen aan deze datum 9? 1? Zo ja kom dan samen met ons vele andere raadsels en mysteries oplossen van 18u tot 20u aan de lokalen. Zo niet kom dan maar nog altijd want we kunnen alle hulp gebruiken natuurlijk in piekfijn uniform. (kleed je daaronder warm genoeg aan, lange broek mag)

Zaterdag 16/01

Iedereen weet dat een echte welp alleen kan overleven in het wild. Maar zeer belangrijk is wel dat je de survival basics onder de knie hebt. Kom deze basics nog eens opfrissen van 18u tot 20u aan de lokalen in piekfijn uniform. (kleed je daaronder warm genoeg aan, lange broek mag)

Zaterdag 23/01

Aarrkkkk beste matrozen jaja vandaag is het piratenvergadering dus doe jullie beste piratenoutfit (warm genoeg) maar aan en vaar met ons mee op de zeven zeeën van 18u tot 20u aan de lokalen.

Zondag 31/01

Jullie leiding is net klaar met hun examens en moeten nog even bekomen van de al dan niet goede resultaten daarom GEEN vergadering.

Goe veel boksen van jullie favoriete leiding

Jakala, Won-tolla, Kaa, Mang, Sona en Hathi

Zuivere Suricata

0468/15.87.94

Wie zijn de welpen

De welpen zijn jongens van 8 tot 10 jaar oud. Samen met onze leiding spelen we elke week een ander tof spel. Al spelenderwijs leren we elkaar beter kennen en ook de wereld rondom ons. Het bos, de speeltuin, het dorp, ... Ze hebben geen geheimen meer voor ons.

Weekends

Vanaf nu gaan we 3 keer per jaar op weekend. De eerste keer gaan we al in de herfstvakantie op weekend. Ons tweede weekend valt ofwel rond kerstmis, ofwel rond carnaval. Ons laatste weekend is het paasweekend. Elk weekend begint op vrijdagavond en duurt tot zondagmiddag.

Kamp

In de zomer gaan wij op kamp. 7 dagen van huis weg met alle welpen. Soms nemen we zelfs de kabouters mee. Onze kampen draaien rond een centraal thema: vikings, piraten, ridders, ... Altijd tof, en altijd anders.