WELPEN

Zaterdag 12/09- zondag 13/09

Jeeeeejjj het scoutsjaar gaat terug beginnen. Vandaag is de grote dag dat jullie iedereen terugzien en je nieuwe leiding te weten komt spannend. Vergeet zeker je 2 euro niet voor een lekker vieruurtje!!! We verwachten jullie op 12/09 om 15u aan de lokalen.

Terwijl jullie iedereen leren kennen hebben we ook een plaatsje voor jullie mama’s en papa’s op ons scoutsterras dat open zal zijn van 14u tot 19u kom gerust eentje drinken. (Meer info vind je op onze site en in de mail.)

Zondag 20/09:

De allereerste echte vergadering gaan we direct al strijden voor de titel van de ultieme welp wil je deze titel? Kom meestrijden van 14u tot 17u aan onze lokalen

Zondag 27/09

Zondag 04/10

Jammer genoeg is het vandaag geen vergadering ☹. De leiding is super vette weekends aan het plannen voor de rest van het jaar. Maar niet getreurd volgende week zijn we er weer met een mega vet spel!!!!

Zondag 11/10

Hebben jullie ooit al gehoord van het mega vet spel. Wij wel hoor en het is echt de max. komen jullie meespelen? Het mega vet spel speelt zich af aan onze lokalen van 14u tot 17u

Een stevige linker van jullie nieuwe leiding!

E-mail: welpen@scoutskortenberg.be

Zuivere Suricata

0468/15.87.94

Wie zijn de welpen

De welpen zijn jongens van 8 tot 10 jaar oud. Samen met onze leiding spelen we elke week een ander tof spel. Al spelenderwijs leren we elkaar beter kennen en ook de wereld rondom ons. Het bos, de speeltuin, het dorp, ... Ze hebben geen geheimen meer voor ons.

Weekends

Vanaf nu gaan we 3 keer per jaar op weekend. De eerste keer gaan we al in de herfstvakantie op weekend. Ons tweede weekend valt ofwel rond kerstmis, ofwel rond carnaval. Ons laatste weekend is het paasweekend. Elk weekend begint op vrijdagavond en duurt tot zondagmiddag.

Kamp

In de zomer gaan wij op kamp. 7 dagen van huis weg met alle welpen. Soms nemen we zelfs de kabouters mee. Onze kampen draaien rond een centraal thema: vikings, piraten, ridders, ... Altijd tof, en altijd anders.