WELPEN

Zondag 9 oktober

Vandaag is het legervergadering, kom dus zeker allemaal in legeroutfit naar de lokalen om een groot welpenleger te vormen van 14u tot 17u aan de lokalen.

Zondag 16 oktober

skateboarden, steppen, fietsen en alles wat nog wieltjes heeft is welkom op deze vergadering op wieltjes, kom zeker op wieltjes naar de lokalen van 14u tot 17u.

Zondag 23 oktober

Tijdens deze knetterende vergadering gaan we knallende ervaringen opdoen, als je meer wilt weten hierover kom dan zeker naar de lokalen van 14u tot 17u.

Zaterdag 29 oktober

Vandaag is het spijtig genoeg GEEN VERGADERING want het is kaas en wijn, de deuren openen om 18u maar als je niet kan of wil op zaterdag is er ook afhaal mogelijk op zondag 30 oktober.

Kusjes en Knuffels van jullie leiding: Pico, Vixen, Raksha, Tabaqui en Phao

E-mail: welpen@scoutskortenberg.be

Pico

Dartele Coati

Takleidster

Vixen

Excentrieke Saki

Raksha

Frisse Starling

Phao

Eerbiedige Rode Vos

Vlag

Tabaqui

Trouwe Specht

Materiaal & uniform

Wie zijn de welpen

De welpen zijn jongens van 8 tot 10 jaar oud. Samen met onze leiding spelen we elke week een ander tof spel. Al spelenderwijs leren we elkaar beter kennen en ook de wereld rondom ons. Het bos, de speeltuin, het dorp, ... Ze hebben geen geheimen meer voor ons.

Weekends

Vanaf nu gaan we 3 keer per jaar op weekend. De eerste keer gaan we al in de herfstvakantie op weekend. Ons tweede weekend valt ofwel rond kerstmis, ofwel rond carnaval. Ons laatste weekend is het paasweekend. Elk weekend begint op vrijdagavond en duurt tot zondagmiddag.

Kamp

In de zomer gaan wij op kamp. 7 dagen van huis weg met alle welpen. Soms nemen we zelfs de kabouters mee. Onze kampen draaien rond een centraal thema: vikings, piraten, ridders, ... Altijd tof, en altijd anders.