WELPEN

Maandschors


Zondag 1 mei

!!!!!! GEEN VERGADERING!!!!!!!! De leiding is op leidingsweekend om het kampterrein te gaan verkennen. Zo kunnen we al het kamp voorbereiden met super leuke activiteiten!!


Zondag 8 mei

Het is vandaag een heel speciale dag want deze keer heeft jullie leiding geen spel voorbereid maar andere special guests zullen jullie van 14-17u aan lokalen bezighouden met spannende spelletjes.


Zondag 15 mei

Nu EINDELIJK de lang verwachte enige echte welbekende vuile vergadering!! Doe allemaal kleren aan die SUPER vuil mogen worden. Kom naar de lokalen van 14u-17u als je niet bang bent om een jezelf en andere vuil te maken.


Zaterdag 21 Mei

!!! SLOTDAG !!!! In de voormiddag is er een rommelmarkt en in de namiddag tal van activiteiten zoals springkastelen, schminken, spons gooien, … . Gedurende heel de dag wordt er een scoutsbar open gehouden, kom dus zeker eens een kijkje nemen!! Ook de infomomenten over het kamp vinden deze dag plaats. Verdere info over uren volgt zo snel mogelijk.

PS: Slotdag is niet de laatste vergadering van het jaar! De week erna starten de avondvergaderingen, dus ook in juni staat de leiding nog voor jullie klaar!


De leukste leiding Hathi, Ikki, Vixen, Baloe en Kaa

De leiding

E-mail: welpen@scoutskortenberg.be


Hathi

Zuivere Surikata

+32 468 15 87 94

Takleidster


Vixen

Excentrieke Saki

+32 489 27 61 50

EHBO


Baloe

Aimabele Spitsvogel

+32 474 70 24 47

Kassier & Uniform


Ikki

Felle Hauki

+32 479 24 51 01

Vlag


Kaa

Ludieke Brulaap

+32 491 55 21 69

Materiaal

LEEFTIJD: 8 tot 11 jaar

Wie zijn de welpen

De welpen zijn jongens van 8 tot 10 jaar oud. Samen met onze leiding spelen we elke week een ander tof spel. Al spelenderwijs leren we elkaar beter kennen en ook de wereld rondom ons. Het bos, de speeltuin, het dorp, ... Ze hebben geen geheimen meer voor ons.

Weekends

Vanaf nu gaan we 3 keer per jaar op weekend. De eerste keer gaan we al in de herfstvakantie op weekend. Ons tweede weekend valt ofwel rond kerstmis, ofwel rond carnaval. Ons laatste weekend is het paasweekend. Elk weekend begint op vrijdagavond en duurt tot zondagmiddag.

Kamp

In de zomer gaan wij op kamp. 7 dagen van huis weg met alle welpen. Soms nemen we zelfs de kabouters mee. Onze kampen draaien rond een centraal thema: vikings, piraten, ridders, ... Altijd tof, en altijd anders.