WELPEN

Maandschors


Zondag 24 september

Woehoeeee vandaag de allerleerste vergadering van het jaar! Ben je benieuwd wat de nieuwe leiding voor jullie in petto heeft? Kom dan naar de lokalen van 14u-17u in UNIFORM. 

Zondag 1 oktober
Onze 2de vergadering van het jaar... spannend! Vandaag spelen we een groot levend gezelschapsspel. Benieuwd wat we zullen spelen? Kom dan om 14 uur tot 17 uur naar de scoutslokalen.

Zondag 8 oktober
Kom allemaal in jullie MEEST GECAMOUFLEERDE OUTFIT om 14 uur naar de scouts want vandaag is het de oh zo grote leger vergadering! Om 17 uur kunnen jullie terug naar huis keren als echte soldaten.

Zondag 15 oktober
Wij zijn dit weekend op planningsweekend om alle leuke activiteiten te plannen dus deze zondag is er GEEN VERGADERING :(( Tot volgende week!

Zondag 22 oktober
Wij weten ondertussen al dat jullie super goed kunnen voetballen, maar zijn jullie ook goed in andere sporten? Dat kunnen jullie vandaag komen bewijzen want deze zondag is het sport vergadering. Kom allemaal van 14 uur tot 17 uur in jullie SPORTIEFSTE OUTFIT naar de lokalen.

Zondag 29 oktober
Het is lang, bruin en pluizig... denk maar eens goed na over wat we deze vergadering zullen doen. Wij hebben er alvast heel veel zin in en wachten jullie van 14 uur tot 17 uur aan de scoutslokalen.


Groeten van jullie nieuwe en allerleukste leiding

Vixen, Chil, Mor, Rikkie en Mang


De leiding

E-mail: welpen@scoutskortenberg.be


Vixen 

  Excentrieke Saki

  +32 489 27 61 50

  Takleider


Chil

  Montere Springbok

  +32 476 50 06 05

  Kassier


Mor

  Carancho

  +32 484 03 73 59

  EHBO


Rikkie

  Integere Mursu

  +32 470 96 26 47

  Vlag


Mang

  Nuchtere Secretarisvogel

  +32 471 41 31 75

  Materiaal & uniform 

LEEFTIJD: 8 tot 11 jaar

Wie zijn de welpen

De welpen zijn jongens van 8 tot 10 jaar oud. Samen met onze leiding spelen we elke week een ander tof spel. Al spelenderwijs leren we elkaar beter kennen en ook de wereld rondom ons. Het bos, de speeltuin, het dorp, ... Ze hebben geen geheimen meer voor ons.

Weekends

Vanaf nu gaan we 3 keer per jaar op weekend. De eerste keer gaan we al in de herfstvakantie op weekend. Ons tweede weekend valt rond carnaval en ons laatste weekend is het paasweekend. Elk weekend begint op vrijdagavond en duurt tot zondagmiddag.

Kamp

In de zomer gaan wij op kamp, 7 dagen van huis weg met alle welpen en soms nemen we zelfs de kabouters mee. Onze kampen draaien rond een centraal thema: vikings, piraten, ridders, ... Altijd tof en altijd anders!