WELPEN

Zaterdag 7 januari

Aangezien het Winterbar is van de Jin, is het vandaag geen vergadering. Kom zeker wel iets drinken!

Zaterdag 14 januari

We doen het spannende wel gelievende sportspel!! Verkleed je in je favoriete sportman/ sportvrouw en kom van 18u – 20u naar de lokalen zodat het legendarische spel kan beginnen!!!

Zaterdag 21 januari

Het is vandaag jullie kans om te laten zien hoe sterk/ slim jullie zijn. Jullie strijden tegen jullie medewelpen. Na vandaag zien we wie de beste welp is met het één tegen allen spel!!! Kom naar de lokalen van 18u tot 20u.

Zaterdag 28 januari

Vandaag gaan we nooit meer vergeten, maar wat we juist gaan doen blijft nog een grote verrassing. Jullie zijn welkom van 18 tot 20u aan de lokalen in uniform.

Zondag 5 februari

De leiding is wat aan het uitrusten na hun examens dus het is vandaag geen vergadering.

Kusjes en Knuffels van jullie leiding: Pico, Vixen, Raksha, Tabaqui en Phao

E-mail: welpen@scoutskortenberg.be

Pico

Dartele Coati

Takleidster

Vixen

Excentrieke Saki

Raksha

Frisse Starling

Phao

Eerbiedige Rode Vos

Vlag

Tabaqui

Trouwe Specht

Materiaal & uniform

Wie zijn de welpen

De welpen zijn jongens van 8 tot 10 jaar oud. Samen met onze leiding spelen we elke week een ander tof spel. Al spelenderwijs leren we elkaar beter kennen en ook de wereld rondom ons. Het bos, de speeltuin, het dorp, ... Ze hebben geen geheimen meer voor ons.

Weekends

Vanaf nu gaan we 3 keer per jaar op weekend. De eerste keer gaan we al in de herfstvakantie op weekend. Ons tweede weekend valt rond carnaval en ons laatste weekend is het paasweekend. Elk weekend begint op vrijdagavond en duurt tot zondagmiddag.

Kamp

In de zomer gaan wij op kamp. 7 dagen van huis weg met alle welpen. Soms nemen we zelfs de kabouters mee. Onze kampen draaien rond een centraal thema: vikings, piraten, ridders, ... Altijd tof, en altijd anders.