WELPEN

Zaterdag 1 juni

Vandaag is anders dan anders…. Ook anders dan ge dacht dat anders was! Kom zeker naar de scoutslokalen van 18u tot 20u!

Zaterdag 8 juni

Tis vandaag echt nee speciale dag! Tis vandaag de eerste keer dat de compositie Carmina Burana van Carll Orf werd gespeeld! Dit geeft jullie alvast een hint die jullie zullen kunnen gebruiken in het spel vanavond….. van 18u tot 20

Zaterdag 15 juni

Vandaag is het iets met een scoutsuniform, en met tactiek, maar ook met gevoel voor humor, en ook iets met samenwerken en ook iets met timing. See you from 18 o’clock till 20 o’clock gentlemans.

Zaterdag 22 juni

Tis vandaag de leste!! Ge weet wat ze zeggen héé, de lesten zijn de besten!! Van 18uur tot 20uur voor de allerlaatste vergadering van het jaar in uniform!

NOOOOOO het einde van een prachtjaar. Maar het allerbeste is voor kamp natuurlijk ;))

Greets van jullie liefste leiding!! Xxxx

Leela-Phao-Tomai-Bandar-Chikai

E-mail: welpen@scoutskortenberg.be

Phao

Hechte Steenarend

0468/22.08.95

Takleider

Bandar

Toegewijde Torenvalk

0471/68.09/80

Toomai

Onverstoorbare Oeran-Oetang

0486/58.71.77

Chikai

Wervelende Sneeuwstormvogel

0468/10.45.74

Uniform & Verslag

Leela

Heldere Monias

0471/79.14.22

Wie zijn de welpen

De welpen zijn jongens van 8 tot 10 jaar oud. Samen met onze leiding spelen we elke week een ander tof spel. Al spelenderwijs leren we elkaar beter kennen en ook de wereld rondom ons. Het bos, de speeltuin, het dorp, ... Ze hebben geen geheimen meer voor ons.

Weekends

Vanaf nu gaan we 3 keer per jaar op weekend. De eerste keer gaan we al in de herfstvakantie op weekend. Ons tweede weekend valt ofwel rond kerstmis, ofwel rond carnaval. Ons laatste weekend is het paasweekend. Elk weekend begint op vrijdagavond en duurt tot zondagmiddag.

Kamp

In de zomer gaan wij op kamp. 7 dagen van huis weg met alle welpen. Soms nemen we zelfs de kabouters mee. Onze kampen draaien rond een centraal thema: vikings, piraten, ridders, ... Altijd tof, en altijd anders.