WELPEN

Om het voor iedereen veilig te houden vragen wij aan alle leden om altijd een mondmasker bij te hebben! We raden het ten sterkste aan om buiten een mondmasker te dragen en wat extra afstand van elkaar te houden. Aangezien binnen activiteiten verboden zijn, blijven we ten allen tijden buiten. Leden mogen daarom een lange broek aandoen.

Zaterdag 8 januari

We doen het spannende wel gelievende sportspel!! Verkleed je in je favoriete sportman/ sportvrouw en kom van 18u – 20u naar de lokalen zodat het legendarische spel kan beginnen!!!

Zaterdag 15 januari

Voor het spel van vandaag keren we even terug in de tijd naar de Tweede Wereldoorlog. Misschien kunnen jullie het al raden maarrrrr we gaan stratego spelen. Kom naar de lokalen van 18-20u.

Zaterdag 22 januari

Het gaat Sneeuwen vandaag, neem allemaal jullie sleeën mee, want samen gaan we het bos onveilig mee !! Doe je skikleren aan of verkleed je in je andere favoriete wintersport. 18u-20u aan de lokalen.

Zaterdag 29 januari

Het is vandaag jullie kans om te laten zien hoe sterk/ slim jullie zijn. Jullie strijden tegen jullie medewelpen. Na vandaag zien we wie de beste welp is met het één tegen allen spel!!! Kom naar de lokalen van 18u-20u.

Zaterdag 5 februari

De leiding hun examens zijn gedaan en gaan skiëeeeeeeeen DUS geen vergadering

Veel liefs,

Hauki, Vixen, Balou, Hathi en Kaa

E-mail: welpen@scoutskortenberg.be

Hathi

Zuivere Surikata

Takleidster

Vixen

Excentrieke Saki

Baloe

Aimabele Spitsvogel

Kassier & Uniform

Ikki

Felle Hauki

Vlag

Kaa

Ludieke Brulaap

Wie zijn de welpen

De welpen zijn jongens van 8 tot 10 jaar oud. Samen met onze leiding spelen we elke week een ander tof spel. Al spelenderwijs leren we elkaar beter kennen en ook de wereld rondom ons. Het bos, de speeltuin, het dorp, ... Ze hebben geen geheimen meer voor ons.

Weekends

Vanaf nu gaan we 3 keer per jaar op weekend. De eerste keer gaan we al in de herfstvakantie op weekend. Ons tweede weekend valt ofwel rond kerstmis, ofwel rond carnaval. Ons laatste weekend is het paasweekend. Elk weekend begint op vrijdagavond en duurt tot zondagmiddag.

Kamp

In de zomer gaan wij op kamp. 7 dagen van huis weg met alle welpen. Soms nemen we zelfs de kabouters mee. Onze kampen draaien rond een centraal thema: vikings, piraten, ridders, ... Altijd tof, en altijd anders.