EVENEMENTEN

Dit jaar komt Scouts & Gidsen Kortenberg met hun tweede editie van SLOTDAG. Iedereen is zondag 19 mei welkom aan onze scoutslokalen om het jaar mooi af te sluiten, de scouts te leren kennen of gewoon een leuke namiddag te beleven!

We gaan van start om 12u, met tal van activiteiten voor jong en oud. Verwacht jullie maar aan heuse springkastelen, glittertattoo's, sumo-pakken, spons gooien en vele andere activiteiten! Onze scoutsbar zal gedurende heel de namiddag open zijn voor jullie, ook jullie buikjes kunnen we vullen met pasta, frietjes, nacho's en andere lekkernijen.

Er wordt voor elke tak ook een infomoment over het kamp voorzien, doorheen heel de dag zijn kampinschrijvingen mogelijk!

Uren infomomenten:

14u: kapoenen en deugnieten

15u: kabouters en welpen

16u: jonggidsen en jongverkenners

17u: givers

18u: JIN

In de voormiddag organiseren wij ook een rommelmarkt op de parking van GC Colomba, kom ook zeker daar een kijkje nemen! Meer info vinden jullie hier: (link volgt)

Wij hopen op een talrijke opkomst (en goed weer☀️)

Ook dit jaar tovert Scouts Kortenberg op zondag 19 mei de parking van Colomba om tot een heuse rommelmarkt.

Heeft u nog oude spullen? Dingen die u niet gebruikt of wil u net verrassende stukken op de kop tikken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

We gaan van start om 8u (opbouwen kan vanaf 7u). Gedurende de hele voormiddag bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Tegen de middag sluiten we de rommelmarkt, maar het einde van de rommelmarkt betekent niet dat u huiswaarts moet keren! Kom je dorst lessen en honger stillen in onze scoutsbar tijdens Slotdag. Meer info hierover vindt u in het evenement van Slotdag zelf.

Schrijf je in om een plekje op de parking te bemachtigen! Dit kan je op 3 manieren doen:

- Vul het onlineformulier in : http://bit.ly/RommelmarktScoutsKortenberg

- Stuur een mailtje naar ‘rommelmarkt.scoutskortenberg@gmail.com

Vermeld je naam, voornaam en het aantal standen

- Bel ons op ‘+32 471 77 92 26’ of ‘+32 492 57 69 20’

**PRAKTISCH**

WANNEER? Zondag 19 mei

START: 8u

PRIJS? 5 euro per stand

GROOTTE STAND: 4m x 3m

Zit je nog met vragen? Dan kan je ons zeker contacteren op: rommelmarkt.scoutskortenberg@gmail.com