EVENEMENTEN

Beste scoutssympathisanten,

Zoals jullie zonder twijfel hebben kunnen verwachten, blijft Covid-19 roet in het eten strooien. Een massa-evenement organiseren in deze corona-tijden blijft nog altijd een moeilijk gegeven en we hebben daarom beslist om ons 100-jaar feest nog eens te verplaatsen naar een latere datum.

Qua programma blijven we min of meer trouw aan het oorspronkelijke concept maar niemand weet op dit ogenblik wat er over pakweg 8 maanden mogelijk is.

Voorlopig gaan wij uit van volgende agenda:

11-12 september: overgang aan de lokalen op Colomba. Aangezien we niet weten hoe Covid-19 verder zal evolueren is de (groeps)leiding bezig met een Coronaproof concept uit te werken. In principe is deze activiteit bedoeld voor onze leden. Indien de situatie het toelaat wordt hier een scoutsbar geopend voor oudscouts, ouders en sympathisanten, maar hier hebben we momenteel nog geen zicht op. Geactualiseerde info vinden jullie op https://www.scoutskortenberg.be/ op onze facebookpagina’s (100jaarscoutskortenberg; scouts en gidsen kortenberg of op de takfacebookpagina’s).

23 april 2021: gezellige scoutsavond met fuif, dj, evt. een coverbandje aan de scoutslokalen Colomba

24 april 2021: barbecue, optreden van scoutskoor en -orkest

Het museum zal uiteraard ook geopend zijn tijdens deze dagen.

Noteer alvast deze data. De komende maanden houden wij u verder op de hoogte.

Vriendelijke groeten,

De groepsleiding en het comiteetje 100 jaar