EVENEMENTEN

Overgang 10/09/2022

Op zaterdag 10 september zetten we de start van het nieuwe scoutsjaar naar goede gewoonte in met onze overgang! We sluiten deze dag mooi af met een typische scouts barbecue.

Stuiterfuif Jeugdraad 21 oktober 2022

De jeugdraad van Kortenberg organiseert op vrijdag 21 oktober een Stuiterfuif voor Dag van de Jeugdbeweging. Een heus springkastelenfestijn voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Kom mee springen in ons springparadijs, zij voorzien de leukste kinderDJ's voor een avond vol stuiter- en dansplezier.

Voor de ouders voorzien wij een gezellige bar met lekkere hapjes en drankjes.

Leeftijd: 6 tot 12 jaar

Inkom: 5 euro per kind (sapje inbegrepen)

Gratis voor ouders (Ouders dienen aanwezig te blijven gedurende het evenement.)

Kaas & Wijn 29 oktober 2022

Beste ouders, leden & scoutssympathisanten,

Wij nodigen jullie van harte uit op zaterdag 29 oktober 2022 voor onze jaarlijkse Kaas & Wijn avond. Ook dit jaar werden de kazen en wijnen zorgvuldig gekozen.

We openen de deuren van GC Colomba om 18u.

Geniet je liever thuis van een lekkere kaasschotel met bijpassende wijn(en)? Dat kan ook, het online bestelformulier zal binnenkort beschikbaar zijn.

De leiding kijkt er naar uit jullie te ontvangen op deze gezellige avond.

Pastafeest Jin 19 november 2022

Februari