EVENEMENTEN

Februari

Scoutsvriendendropping 18 februari 2023

Zoals al zovele jaren organiseren de scoutsvrienden van scouts Kortenberg ook dit jaar weer onze welbefaamde dropping, ditmaal op zaterdag 18 februari! Anders dan de voorbije jaren, heb je dit jaar de keuze uit 3 soorten tochten:

• TECHNIEKENTOCHT GEVORDERD: de klassieker zoals hij al jaren gekend is. Een wandeling van +/- 12 km waarbij allerlei verschillende, uitdagende technieken de revue passeren.

• GULDEN MIDDENWEG: Een iets kortere tocht van +/- 10 km waarbij het nog steeds verder gaat dan een eenvoudige bolletje-pijl, maar de meest complexe technieken achterwege gelaten worden.

• PANORAMAROUTE: Een eenvoudigere tocht van 8 km, met garantie op een gelegenheid om de innerlijke mens onderweg te versterken.

Redenen genoeg om ook dit jaar weer deel te nemen! Inschrijven kost 22 euro en doe je voor 1 februari via volgende link: https://forms.gle/g7P22h2Yb5V6bkS68. Hierin zit inbegrepen:

• Tochtbeschrijving

• Busrit naar en van drop plaats

• Warm hapje en drankje op het einde van de rit

• Een hoop leute en plezier

Quiz't! 25 februari 2023

Op zaterdag 25 februari presenteert Scouts & Gidsen Kortenberg jullie met trotst de allereerste editie van Quiz't! Het belooft een avond vol breinbrekende vragen en heel wat amusement te worden. Haal de quizzer in jezelf naar boven en kies je team zorgvuldig uit, want enkel de drie allerbeste teams gaan met de prijzen lopen. Niet getreurd, ook het team dat het meeste weet te consumeren, kan een gepaste prijs in de wacht slepen ;). Honger of dorst tijdens al dat nadenken? Ook voor hapjes en drank wordt er gezorgd.

Om 19u openen we de deuren van GC Colomba, om 19u30 gaan we van start met de quiz.

Inschrijven doe je per team (4 à 5 personen) via deze link: https://forms.gle/WAmXPxFfSMYD8hWX7

! Opgelet, de inschrijving is pas geldig wanneer er 25 euro werd overgeschreven op BE68 7340 3800 7134 met vermelding van jullie groepsnaam !

Maart

Scoutsvriendenbrunch 18 maart 2023

Ook dit jaar staan onze scoutsvrienden weer klaar om jullie van een lekker ontbijt te voorzien! Hou alvast zondag 18 maart vrij, want er zal heel wat lekkers te smullen zijn. Meer informatie volgt snel.

30+ fuif Jin 1 april 2023

Hoog tijd om die dansbenen boven te halen! Zaterdag 1 april nodigt onze Jin jullie van harte uit in het Atrium om nog eens helemaal los te gaan. En nee hoor, het is geen één april grap!

Groepsfeest 15 april 2023

Een gezellige avond boordevol amusement én optredens van onze leden! Benieuwd naar wat de leiding dit jaar heeft voorbereidt? Je ontdekt het op 15 april in Colomba.

Mei

Rommelmarkt & ledendag 14 mei 2023

Zondag 14 mei bouwen we de parking van Colomba om tot een heuse rommelmarkt. In de namiddag kunnen onze leden zich met tal van activiteiten komen amuseren. Ook kids die geïnteresseerd zijn om zich volgend jaar aan te sluiten bij de scouts zijn meer dan welkom om al eens te komen kijken.