INSCHRIJVEN

Inschrijvingen scoutsjaar 2020-2021

Vanaf dit jaar werken wij met online inschrijvingen, je zal dus niet meer op de scouts de medische fiches en betaling van jouw zoon/dochter in orde moeten brengen, maar dit kan allemaal van thuis!

HOE?

Huidige leden:

Alle huidige leden en de leden die ooit al bij Scouts Kortenberg hebben gezeten, krijgen maandag 14 september hun lidnummer en een handleiding toegestuurd waarmee je kan inloggen op de groepsadministratie van Scouts & Gidsen Vlaanderen. Hier dienen jullie de individuele steekkaart van jouw zoon/dochter in te vullen. Dit is ter vervanging van de papieren medische fiches die we tot nu toe hadden. In deze mail vind je ook alle informatie mbt de betaling van het lidgeld.

OPGELET: de inschrijving is pas volledig van zodra jullie de individuele steekkaart én betaling hebben uitgevoerd!

Nieuwe leden:

Jullie kunnen via de inschrijfknop (zie link onderaan) jouw zoon/dochter inschrijven. Zodra Scouts & Gidsen Vlaanderen jullie inschrijving ontvangen heeft, krijgen wij jouw lidnummer. Wij sturen jullie dan ook het lidnummer en een handleiding waarmee je kan inloggen op de groepsadministratie van Scouts & Gidsen Vlaanderen. Hier dienen jullie de individuele steekkaart van jouw zoon/dochter in te vullen. In deze mail vind je ook alle informatie mbt de betaling van het lidgeld.