INSCHRIJVEN

Inschrijvingen scoutsjaar 2021-2022

Inschrijvingen kunnen alleen ONLINE gebeuren.

HOE?

Huidige leden:

Alle huidige leden en de leden die ooit al bij Scouts Kortenberg hebben gezeten, krijgen in de loop van september hun lidnummer en een handleiding toegestuurd waarmee je kan inloggen op de groepsadministratie van Scouts & Gidsen Vlaanderen. Hier dienen jullie de individuele steekkaart van jouw zoon/dochter na te kijken en/of aan te passen. Belangrijk is dat je opnieuw op opslaan klikt, anders zal de inschrijving niet lukken. De individuele steekkaart is ter vervanging van de papieren medische fiches die we tot nu toe hadden. In deze mail vind je ook alle informatie mbt de betaling van het lidgeld.

OPGELET: de inschrijving is pas volledig van zodra jullie de individuele steekkaart én betaling hebben uitgevoerd!

Nieuwe leden:

Nieuwe leden moeten zich eerst inschrijven bij Scouts & Gidsen Vlaanderen, dat kan via deze inschrijfknop. Zodra Scouts & Gidsen Vlaanderen jullie inschrijving ontvangen heeft, krijgen wij jouw lidnummer. Wij sturen jullie dan het lidnummer en een handleiding waarmee je kan inloggen op de groepsadministratie van Scouts & Gidsen Vlaanderen. Hier dienen jullie de individuele steekkaart van jouw zoon/dochter in te vullen. In deze mail vind je ook alle informatie mbt de betaling van het lidgeld.