GIVERS

Maandschors


Zaterdag 7 januari

Jullie vakantie zit er bijna op. Niet getreurd er is toch een mogelijkheid om jullie fantastische leiding nog eens terug te zien. Dus kom allemaal naar de Winterbar van onze jin, ten voordele van hun buitenlands kamp!

Zaterdag 14 januari

De feestdagen zijn net gepasseerd, en vandaag is het weer eens tijd om jullie chicste kleren boven te halen. Kom allemaal als rijke business mannen en vrouwen. Want deze avond gaan we naar het casino aan de scoutslokalen van 19u tot 21u


Zaterdag 21 januari

Het is FILMAVOND!!! Dus trek je comfortabelste kleren aan, neem een snack en drankje mee en kom meegenieten van de film. Van 19u tot 21u aan de lokalen.

Zaterdag 28 januari

Vanavond is het een hele speciale vergadering. Uit de samenwerking van de kapoenen- en giverleidings is iets heel moois ontstaan. Een spel dat zo leuk is dat jullie voor de rest van het jaar alleen maar dit spel willen spelen. Dus kom dat zien!!! Aan de scoutslokalen van 18u tot 20u


Zondag 5 februari

De leiding is net klaar met de examens en wij verdienen dus een weekje rust. Dus GEEN VERGADERING deze week.

Drie dikke kussen

Sona, Rolo, Rica, Stitch en Tammie

De leiding

E-mail: givers@scoutskortenberg.be


Rolo

Nuchtere Secretarisvogel

+32 471 41 31 75

Takleider


Rica

Levenslustige Sneeuwstormvogel

+32 474 07 74 84

Kassier

Sona

Gedreven waterwolf

+32 498 10 36 93

EHBO


Tammie

Mysterieuze Ringmus

+32 471 66 63 10

Vlag


Stitch

Fleurige Dziggetai

+32 471 11 40 05

Materiaal & Uniform

LEEFTIJD: 14 tot 17 jaar

Wie zijn de givers?

Givers zijn jongens en meisjes van 14 tot 17 jaar oud. Ze vormen samen 1 grote, gemengde groep met aandacht voor groepswerk en voor grote projecten. Vanuit eigen interesses gaan ze op zoek naar zichzelf tussen soortgenoten door typische activiteiten. Men zal steeds moeten leren omgaan met meer en meer verantwoordelijkheden en leren initiatieven te nemen.

Buitenlands Kamp

Om de 3 jaar gaan de Givers zelfs op buitenlands kamp, zodat elke Givers reeds een beetje is voorbereid op het buitenlands kamp bij de JIN. Ook wordt er aandacht besteed aan het leren leiding geven over een groepje. Zo krijgen de oudstejaars reeds verschillende verantwoordelijkheden die doorheen het jaar worden bijgebracht om hier op het kamp dan optimaal gebruik van te kunnen maken.