GIVERS

Maandschors


Zaterdag 11 september:

Op zaterdag 11 september geven we het startschot van het nieuwe scoutsjaar. Kom kennis maken met je nieuwe leiding en ontdek welke nieuwe vriendjes er in jouw tak zitten! De ouders kunnen terwijl genieten van een hapje en een drankje op het scoutsterras, dat gedurende de volledige dag geopend zal zijn.


Zondag 19 september 2021:

Naar de eerste vergadering van het jaar komt ge best niet onvoorbereid. Ge zult van ons een rol krijgen, ma hoe da ge die dan vervult, kunt ge zelf bepalen. Zorg da ge weet waar ge iets kunt verstoppen, want ge kunt rap alles kwijt zijn. Van 14u tot 17u aan de lokalen. Als ge met de fiets komt, vergeet uw helm dan niet.


Zaterdag 25 september 2021:

Van der Poel in het centrum, Alaphillipe zet zich recht, Wout Van Aert komt er uit, Van Aert over Van der Poel, Woutekke, Woutekke, Woutekke, Woutoede (đŸ˜‰) gij, Wout Van Aert gaat wereldkampioen worden, Wout Van Aert gaat wereldkampioen worden, Wout Van Aert is wereldkampioen!!!!!!!!!!!!!!! Nu da weten we al dat da morgen gaat gebeuren. Daarom gaan wij onze vrouwelijke helden aanmoedigen op ZATERDAG. Verdere info over plaats en uur volgt via mail en facebook.

P.S. Supporteren gaat altijd beter als ge verkleed zijt.


Zondag 3 oktober:

De leiding is op planningsweekend. Geen vergadering. Wij missen jullie al xxx


Stevige linker

Fila, Chikai, Rolo, Lella, Suki en Bandar

De leiding

E-mail: givers@scoutskortenberg.be


Fila

Tedere Koolmees

+32 492 57 69 20

Takleidster


Rolo

Nuchtere Secretarisvogel

+32 471 41 31 75

Kassier

Suki

Spitsvondige Stokstaart

+32 477 81 21 34

EHBO


Lella

Heldere Monias

+32 471 79 14 22

EHBO


Bandar

Toegewijde Torenvalk

+32 471 68 09 80

Vlag


Chikai

Wervelende Sneeuwstormvogel

+32 468 10 45 74

Materiaal & Uniform

LEEFTIJD: 14 tot 17 jaar

Wie zijn de givers?

Givers zijn jongens en meisjes van 14 tot 17 jaar oud. Ze vormen samen 1 grote, gemengde groep met aandacht voor groepswerk en voor grote projecten. Vanuit eigen interesses gaan ze op zoek naar zichzelf tussen soortgenoten door typische activiteiten. Men zal steeds moeten leren omgaan met meer en meer verantwoordelijkheden en leren initiatieven te nemen.

Buitenlands Kamp

Om de 3 jaar gaan de Givers zelfs op buitenlands kamp, zodat elke Givers reeds een beetje is voorbereid op het buitenlands kamp bij de JIN. Ook wordt er aandacht besteed aan het leren leiding geven over een groepje. Zo krijgen de oudstejaars reeds verschillende verantwoordelijkheden die doorheen het jaar worden bijgebracht om hier op het kamp dan optimaal gebruik van te kunnen maken.