GIVERS

Zondag 20 oktober

De vergadering staat al klaar. De leiding staat op jullie te wachten. Van 2 tot 5 gaat er iets gebeuren dat jullie nooit meer zullen vergeten. Om 17:15 is er infovergadering voor de ouders.

Vrijdag 25/10

Het is vandaag een epische dag. Niet alleen is Arkady Naiditsch jarig. Voor wie deze man niet kent zoek maar eens op… Het is vandaag ook TouRNee GéNéRALe! Meer info volgt via mail, maar we kunnen alvast zeggen dat het waarschijnlijk van 20u tot 00u is, met de fiets, maar meer info komt er dus nog aan!

Zondag 3/11

Kennen jullie de StuG IV? Neen? Een schande! Dit was een Duits gemechaniseerd geschut uit de Tweede Wereldoorlog. Wij gaan ook een geschut maken. Misschien iets met patatten, dus pakt maar allemaal een patat mee van 2 tot 5 @scoutslokalen

Vrijdag 8/10 tot en met zondag 10/11

Het is weekend! Weekendbericht volgt via mail!

Zaterdag 16/11

Wilt gulder een goe kaaske eten en een heerlijk wijntje drinken kom dan vanaf 18u naar Colomba.

Zondag 17/10

Geen vergadering. Onze buiken zitten vol met kaas… en wijn.

Zondag 24/11

Een peuter heeft een kakbroek en een kleuter heeft snottebellen. Maar wat zou er gebeuren als je al die kakbroeken combineert met al die snottebellen? Kom het ontdekken van 2 – 5 aan de scoutslokalen natuurlijk!

Ne kopstoot van ulle favoriete leiding

Timmy, Rakkie, Jitto, Annabel en Drogon

E-mail: givers@scoutskortenberg.be

Rakkie (Mariek Wigerinck)

Bezielde Djiggetai

0470/60.07.96

Takleidster & Kassier

Drogon (Louis Van Audenhove)

Harmonieuze Makako

0498/52.98.65

Materiaal & Vlag

Timmy (Gilles Timmermans)

Ontembare Stokstaart

0493/55.97.74

Takleider & Kassier

Yola (Annabel Thys)

Tedere Emippo

0492/63.62.23

Uniform & EHBO

Jitto (Kathleen Carleer)

Vurige Slangehalsvogel

0487/39.19.66

Uniform & EHBO

Wie zijn de givers?

Givers zijn jongens en meisjes van 14 tot 17 jaar oud. Ze vormen samen 1 grote, gemengde groep met aandacht voor groepswerk en voor grote projecten. Vanuit eigen interesses gaan ze op zoek naar zichzelf tussen soortgenoten door typische activiteiten. Men zal steeds moeten leren omgaan met meer en meer verantwoordelijkheden en leren initiatieven te nemen.

Buitenlands Kamp

Om de 3 jaar gaan de Givers zelfs op buitenlands kamp, zodat elke Givers reeds een beetje is voorbereid op het buitenlands kamp bij de JIN.Ook wordt er aandacht besteed aan het leren leiding geven over een groepje. Zo krijgen de oudstejaars reeds verschillende verantwoordelijkheden die doorheen het jaar worden bijgebracht om hier op het kamp dan optimaal gebruik van te kunnen maken.