GIVERS

Maandschors


Zaterdag 25 mei

De leiding weet al lang dat ze slimme givertjes hebben, maar ze zijn nu wel eens benieuwd hoe slim. Hopelijk zijn jullie breintjes nog fris van al dat studeren want de leiding heeft een super mega leuke, maar uitdagende quiz voorbereid om dit eens te testen. We verwachten jullie aan de lokalen van 19u tot 21u in piekfijn uniform.

 

Zaterdag 1 juni

Hoe leuk wij het ook vinden om leiding aan jullie te geven, is het eens tijd om te zien hoe de andere leiding het zou aanpakken. Daarom is het tijd voor de jaarlijkse LEIDINGSWISSEL!!! We verwachten jullie  aan de lokalen van 19u tot 21u in piekfijn UNIFORM!!!

 

Zaterdag 8 juni

Trek jullie mooiste, stijlvolste outfits maar aan voor de fenomenale casino van Kortenberg. We hebben ook horen vallen dat de Rode Duivels vanavond gaan spelen, hopelijk  hebben zij evenveel geluk in het spel als jullie. De leiding verwacht jullie aan de lokalen van 19u tot 21u.

 

Zaterdag 15 juni

Vandaag is het weer tijd voor de leukste vergadering van het jaar: VUILE VERGADERING!!

Trek maar jullie lelijkste outfits aan want ze riskeren tijdens deze vergadering heel vies te worden. We spreken af van 19u tot 21u aan de lokalen.

                                                                                    

Zaterdag 22 juni

Helaas, de laatste vergadering van het jaar!! We gaan dit wel in alle schoonheid afsluiten. Daarom gaan we allemaal samen een BBQ doen. Neem je favoriete vleesje (of alternatief) mee naar de lokalen van 18u tot 20u!!!

 Dikke smakkers van jullie leiding xoxoxoxDe leiding

E-mail: givers@scoutskortenberg.be


Tammie

  Mysterieuze Ringmus

  +32 471 66 63 10

  Takleider


Sona

  Gedreven waterwolf

   +32 498 10 36 93 

  Kassier


Ronny

  Beminnelijke Karbauw

  +32 473 56 65 38

   EHBO


Haabi

  Spitante Parkiet

  +32 471 96 07 67

   Vlag & Materiaal


Rica

Levenslustige Sneeuwstormvogel

  +32 474 07 74 84 

  Uniform


LEEFTIJD: 14 tot 17 jaar

Wie zijn de givers?

Givers zijn jongens en meisjes van 14 tot 17 jaar oud. Ze vormen samen 1 grote, gemengde groep met aandacht voor groepswerk en voor grote projecten. Vanuit eigen interesses gaan ze op zoek naar zichzelf tussen soortgenoten door typische activiteiten. Men zal steeds moeten leren omgaan met meer en meer verantwoordelijkheden en leren initiatieven te nemen.

Buitenlands Kamp

Om de 3 jaar gaan de Givers zelfs op buitenlands kamp, zodat elke givers reeds een beetje is voorbereid op het buitenlands kamp bij de JIN. Ook wordt er aandacht besteed aan het leren leiding geven over een groepje. Zo krijgen de oudstejaars reeds verschillende verantwoordelijkheden die doorheen het jaar worden bijgebracht om hier op het kamp dan optimaal gebruik van te kunnen maken.