GIVERS

Zaterdag 11/01

Het is vandaag een zeer belangrijke dag! Deze keer menen we het. Het is de bedoeling dat jullie met zoveel mogelijk naar de scouts komen. Écht serieus! Écht komen hé?! De examens zijn voor jullie gedaan dus geen uitvluchten! Denk ook is aan uw aanwezigheid. Denkt ge al de ge aan 50% zit? We kunnen jullie zeggen dat 30% onder de 50% zit! Van 19u tot 21u aan de scouts, in uniform. Zeker komen hé!

Zondag 12 januari staat er nog een extraatje op het programma. Ouders en leden zijn van harte uitgenodigd om mee te repeteren voor ons 100 jaar weekend. Van 14u tot 17u zullen wij aan onze lokalen songs van vroeger en nu met zijn allen zingen, zodat we we het grote publiek tijdens ons feestweekend omver kunnen blazen/zingen. Allen dus geheel vrijblijvend meer dan welkom!

Zaterdag 18/01

Jamie-Lee Six komt naar de scouts. She will teach you how to be an influencer. Wil jij ook van Jamie komen proeven? We spreken af om 19u (in uniform) aan de scoutslokalen en zwaaien haar uit om 21u.

Vrijdag 24/01

Het is tijd om een lief te zoeken op de schaatsbaan. We spreken om 19u15 af aan de schaatsbaan van Haasrode! Om 21u15 sluiten we deze schitterende avond terug af. Tis in hemd+das te doen, scoutsrok/broek mag je thuis laten. Vergeet ook geen handschoenen en €5,5 mee te nemen.

Zondag 02/02

De leiding is niet in België. Daarom vandaag GEEN VERGADERING. Wil je weten waar we zitten het land begint met een A en eindigt op een A.

Zondag 09/02

De hoogste temperatuur ooit gemeten in België op 9 februari bedraagt 18,3°C. We kijken of we dit record uit 1899 kunnen overtreffen. Kom de wereld opwarmen van 14u tot 17u @scoutslokalen in uniform.

Groet, groet af, ter plaatse rust! Chimmy, Chakkie, Chitto, Channabel en Chrogon

E-mail: givers@scoutskortenberg.be

Rakkie (Mariek Wigerinck)

Bezielde Djiggetai

0470/60.07.96

Takleidster & Kassier

Drogon (Louis Van Audenhove)

Harmonieuze Makako

0498/52.98.65

Materiaal & Vlag

Timmy (Gilles Timmermans)

Ontembare Stokstaart

0493/55.97.74

Takleider & Kassier

Yola (Annabel Thys)

Tedere Emippo

0492/63.62.23

Uniform & EHBO

Jitto (Kathleen Carleer)

Vurige Slangehalsvogel

0487/39.19.66

Uniform & EHBO

Wie zijn de givers?

Givers zijn jongens en meisjes van 14 tot 17 jaar oud. Ze vormen samen 1 grote, gemengde groep met aandacht voor groepswerk en voor grote projecten. Vanuit eigen interesses gaan ze op zoek naar zichzelf tussen soortgenoten door typische activiteiten. Men zal steeds moeten leren omgaan met meer en meer verantwoordelijkheden en leren initiatieven te nemen.

Buitenlands Kamp

Om de 3 jaar gaan de Givers zelfs op buitenlands kamp, zodat elke Givers reeds een beetje is voorbereid op het buitenlands kamp bij de JIN.Ook wordt er aandacht besteed aan het leren leiding geven over een groepje. Zo krijgen de oudstejaars reeds verschillende verantwoordelijkheden die doorheen het jaar worden bijgebracht om hier op het kamp dan optimaal gebruik van te kunnen maken.