GIVERS

Beste ouders en leden,

Wij kregen vanuit Scouts & Gidsen Vlaanderen de mededeling dat scoutsactiviteiten niet langer mogen doorgaan tot en met 19 april omwille van de uitbraak van het Corona virus. Het belang van de kinderen en jongeren staat centraal in deze beslissing.

Deze maatregel geldt voorlopig tot en met 19 april. De situatie wordt voortdurend gemonitord en indien wij over meer info beschikken, brengen we jullie tijdig op de hoogte.

Wij hopen jullie allemaal zo snel mogelijk terug te zien!

Groetjes,

E-mail: givers@scoutskortenberg.be

Rakkie (Mariek Wigerinck)

Bezielde Djiggetai

0470/60.07.96

Takleidster & Kassier

Drogon (Louis Van Audenhove)

Harmonieuze Makako

0498/52.98.65

Materiaal & Vlag

Timmy (Gilles Timmermans)

Ontembare Stokstaart

0493/55.97.74

Takleider & Kassier

Yola (Annabel Thys)

Tedere Emippo

0492/63.62.23

Uniform & EHBO

Jitto (Kathleen Carleer)

Vurige Slangehalsvogel

0487/39.19.66

Uniform & EHBO

Wie zijn de givers?

Givers zijn jongens en meisjes van 14 tot 17 jaar oud. Ze vormen samen 1 grote, gemengde groep met aandacht voor groepswerk en voor grote projecten. Vanuit eigen interesses gaan ze op zoek naar zichzelf tussen soortgenoten door typische activiteiten. Men zal steeds moeten leren omgaan met meer en meer verantwoordelijkheden en leren initiatieven te nemen.

Buitenlands Kamp

Om de 3 jaar gaan de Givers zelfs op buitenlands kamp, zodat elke Givers reeds een beetje is voorbereid op het buitenlands kamp bij de JIN.Ook wordt er aandacht besteed aan het leren leiding geven over een groepje. Zo krijgen de oudstejaars reeds verschillende verantwoordelijkheden die doorheen het jaar worden bijgebracht om hier op het kamp dan optimaal gebruik van te kunnen maken.