GIVERS

Zaterdag 1 juni

Het is gaat weer een spetterende avondvergadering worden van 19 tot 21u. De leiding heeft een rustige vergadering gepland om even niet aan die examens te denken. Tot dan.

Zaterdag 8 juni

Kom maar allemaal af in sportkledij om er een intensieve vergadering van te maken. Kom maar af van 19 tot 21u en wie niet bezweet terug naar huis gaat moet nog een toertje op de piste lopen.

Zaterdag 15 juni

Iedereen al bekomen van de sportvergadering? Vandaag gaan we iets totaal anders doen van 19 tot 21u. we gaan nog niet zeggen wat het is anders is het geen verassing.

Zaterdag 22 juni

De allerlaatste vergadering van het jaar. Allen erheen van 19 tot 21u want anders ge je moeten wachten tot op het kamp.

Jullie giverleiding,

Timmy, Franky, Linde, Annabel en Machiel

E-mail: givers@scoutskortenberg.be

Franky (Jonah Jansen)

Enthousiaste Gnoe

0471/82.43.24

Takleider

Timmy (Gilles Timmermans)

Ontembare Stokstaart

0493/55.97.74

Kassier & Materiaal

Rafiki (Machiel Van Eeckhout)

Bijzonder Schrijverken

0489/89.52.56

Zappi (Linde De Greef)

Pittige Mees

0478/09.90.91

Uniform & EHBO

Yola (Annabel Thys)

Tedere Emippo

0492/63.62.23

Uniform & EHBO

Wie zijn de givers?

Givers zijn jongens en meisjes van 14 tot 17 jaar oud. Ze vormen samen 1 grote, gemengde groep met aandacht voor groepswerk en voor grote projecten. Vanuit eigen interesses gaan ze op zoek naar zichzelf tussen soortgenoten door typische activiteiten. Men zal steeds moeten leren omgaan met meer en meer verantwoordelijkheden en leren initiatieven te nemen.

Buitenlands Kamp

Om de 3 jaar gaan de Givers zelfs op buitenlands kamp, zodat elke Givers reeds een beetje is voorbereid op het buitenlands kamp bij de JIN.Ook wordt er aandacht besteed aan het leren leiding geven over een groepje. Zo krijgen de oudstejaars reeds verschillende verantwoordelijkheden die doorheen het jaar worden bijgebracht om hier op het kamp dan optimaal gebruik van te kunnen maken.