GIVERS

Zondag 9 oktober

EINDELIJK is het zover, vandaag worden de nieuwe patrouilles gekozen en bekendgemaakt. Dit krijgen jullie natuurlijk niet zomaar te weten. Het wordt een fantastisch leuk spel. Zijn jullie ook ZOOOO BENIEUWD als de leiding. Kom dan zeker eens langs de lokalen van 14u tot 17u in piekfijn uniform.

Zondag 16 oktober

Is het een knotsgekke Monopoly, is het een super fantastisch stadspel. Nee, dat is het nieeeet, het is de geweldige combinatie van de twee. Kom dus allemaal naar de lokalen van 14u tot 17u in uniform.

21/10 – 23/10

IT’S TIMEEEEEEE, ons eerste weekend is een feit. Er staan jullie zotte avonturen te wachten en we geven al 1 kleine tip…. GEPRANKT verdere info volgt nog via mail.

Zaterdag 29 oktober

Het is weer tijd voor ons jaarlijkse event Kaas & Wijn!!! Kom met zen alle gezellig iets eten en dringen. De deuren gaan open om 18u en moest je er niet geraken heb je ook de mogelijkheid om af te halen. We zien jullie daar!!!!

Zondag 30 oktober

GEEN VERGADERING!

De groeten van jullie aller aller aller leukste leiding Rica, Stitch, sona, Rolo en Tammie

E-mail: givers@scoutskortenberg.be

Rolo

Nuchtere Secretarisvogel

Takleider

Rica

Levenslustige Sneeuwstormvogel

Sona

Gedreven waterwolf

Tammie

Mysterieuze Ringmus

Vlag

Stitch

Fleurige Dziggetai

Materiaal & Uniform

Wie zijn de givers?

Givers zijn jongens en meisjes van 14 tot 17 jaar oud. Ze vormen samen 1 grote, gemengde groep met aandacht voor groepswerk en voor grote projecten. Vanuit eigen interesses gaan ze op zoek naar zichzelf tussen soortgenoten door typische activiteiten. Men zal steeds moeten leren omgaan met meer en meer verantwoordelijkheden en leren initiatieven te nemen.

Buitenlands Kamp

Om de 3 jaar gaan de Givers zelfs op buitenlands kamp, zodat elke Givers reeds een beetje is voorbereid op het buitenlands kamp bij de JIN. Ook wordt er aandacht besteed aan het leren leiding geven over een groepje. Zo krijgen de oudstejaars reeds verschillende verantwoordelijkheden die doorheen het jaar worden bijgebracht om hier op het kamp dan optimaal gebruik van te kunnen maken.