GIVERS

Maandschors


Om het voor iedereen veilig te houden vragen wij aan alle leden om altijd een mondmasker bij te hebben! We raden het ten sterkste aan om buiten een mondmasker te dragen en wat extra afstand van elkaar te houden. Aangezien binnen activiteiten verboden zijn, blijven we ten allen tijden buiten. Leden mogen daarom een lange broek aandoen.


Zaterdag 8 januari

QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQUIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ. 19u – 21u aan de lokalen.


Zaterdag 15 januari

Daaaaaag, daaaag de kapoenen tot ziens, de dag zit er op, het is weer voorbij, maar volgende keer brengt ons weer iets nieuws en wij kapoenen zijn weer van de partij, DUS WIJ ZINGEN …

DAAAAG, DAAAAG DE KAPOENEN TOT ZIENS, DE DAG ZIT ER OP, HET IS WEER VOORBIJ, MAAR VOLGENDE KEER BRENGT ONS WEER IETS NIEUWS EN WIJ KAPOENEN ZIJN WEER VAN DE PARTIJ VAN 19U – 21U AAN DE LOKALEN, DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGG


Zaterdag 22 januari

Het gaat Sneeuwen vandaag, neem allemaal jullie sleeën mee, want samen gaan we het bos onveilig mee !! Doe je skikleren aan of verkleed je in je andere favoriete wintersport. 19u-21u aan de lokalen.


VRIJDAG 28 januari

Voor vandaag kunt ge best uw parcoursskillss al wat oefenen, die gaan goed van pas komen tijdens de vergadering. Wederom 19-21u aan de lokalen, maar deze keer op VRIJDAG!!


Zaterdag 5 februari

De examens van de leiding zitten erop, wij zijn gaan skiën, geen vergadering!

Veel liefs,

Bente, Lina, Luna, Laurie, Siebe, Seppe


De leiding

E-mail: givers@scoutskortenberg.be


Fila

Tedere Koolmees

+32 492 57 69 20

Takleidster


Rolo

Nuchtere Secretarisvogel

+32 471 41 31 75

Kassier

Suki

Spitsvondige Stokstaart

+32 477 81 21 34

EHBO


Lella

Heldere Monias

+32 471 79 14 22

EHBO


Bandar

Toegewijde Torenvalk

+32 471 68 09 80

Vlag


Chikai

Wervelende

Sneeuwstormvogel

+32 468 10 45 74

Materiaal & Uniform

LEEFTIJD: 14 tot 17 jaar

Wie zijn de givers?

Givers zijn jongens en meisjes van 14 tot 17 jaar oud. Ze vormen samen 1 grote, gemengde groep met aandacht voor groepswerk en voor grote projecten. Vanuit eigen interesses gaan ze op zoek naar zichzelf tussen soortgenoten door typische activiteiten. Men zal steeds moeten leren omgaan met meer en meer verantwoordelijkheden en leren initiatieven te nemen.

Buitenlands Kamp

Om de 3 jaar gaan de Givers zelfs op buitenlands kamp, zodat elke Givers reeds een beetje is voorbereid op het buitenlands kamp bij de JIN. Ook wordt er aandacht besteed aan het leren leiding geven over een groepje. Zo krijgen de oudstejaars reeds verschillende verantwoordelijkheden die doorheen het jaar worden bijgebracht om hier op het kamp dan optimaal gebruik van te kunnen maken.