GIVERS

Maandschors

 

Zondag 24 september

Woehoeeee vandaag de allerleerste vergadering van het jaar! Ben je benieuwd wat de nieuwe leiding voor jullie in petto heeft? Kom dan naar de lokalen van 14u-17u in UNIFORM. 

Zondag 1 oktober 

Het is eindelijk zover. De nieuwe patrouilles voor dit jaar worden samengesteld en bekend gemaakt. Uiteraard krijgen jullie deze informatie niet zomaar, zorg dus maar dat jullie goed bij de pinken zijn… tip drinkt u ne goeien  kafféé vo da ge komt. Zoals gewoonlijk van aan de lokalen van 14 tot 17u. De oudstejaars komen een halfuur vroeger.

Zondag 8 oktober 

Het is niet zomaar een zondag, het in wereld zicht dag. Dus hadden wij het idee om een sportvergadering te geven met een speciale twist aan. Meer informatie krijgen jullie aan de scoutslokalen in jullie gekste sportkledij van 14 tot 17u.

Zondag 15 oktober

HELAAAS geen vergadering deze week. Jullie fantastische leiding is op planningsweekend om het plezantste scoutsjaar ooit van te maken.

Zondag 22 oktober 

Zoals jullie wel weten gaan jullie dit jaar op buitelandskamp, dit wil dus zeggen dat jullie moeten werken op de kaas en wijn. Vandaag gaan jullie sponsors zoeken voor ons evenement in groot Kortenberg. Kom naar de scoutslokalen in uniform van 14u tot 17u en kom met de FIETS!


Zondag 29 oktober

Vandaag is het een super speciale dag, het is namelijk nationale Bijbeldag! Ben je benieuwd wat dat inhoudt? Kom het ontdekken aan de scoutslokalen van 14u tot 17u.


 

DE GROETUUUUH 

Habi, Ronny, Rica, Sona en Tammie 


De leiding

E-mail: givers@scoutskortenberg.be


Tammie

  Mysterieuze Ringmus

  +32 471 66 63 10

  Takleider


Sona

  Gedreven waterwolf

   +32 498 10 36 93 

  Kassier


Ronny

  Beminnelijke Karbauw

  +32 473 56 65 38

   EHBO


Haabi

  Beminnelijke Karbauw

  +32 471 96 07 67

   Vlag & Materiaal


Rica

Levenslustige Sneeuwstormvogel

  +32 474 07 74 84 

  Uniform


LEEFTIJD: 14 tot 17 jaar

Wie zijn de givers?

Givers zijn jongens en meisjes van 14 tot 17 jaar oud. Ze vormen samen 1 grote, gemengde groep met aandacht voor groepswerk en voor grote projecten. Vanuit eigen interesses gaan ze op zoek naar zichzelf tussen soortgenoten door typische activiteiten. Men zal steeds moeten leren omgaan met meer en meer verantwoordelijkheden en leren initiatieven te nemen.

Buitenlands Kamp

Om de 3 jaar gaan de Givers zelfs op buitenlands kamp, zodat elke givers reeds een beetje is voorbereid op het buitenlands kamp bij de JIN. Ook wordt er aandacht besteed aan het leren leiding geven over een groepje. Zo krijgen de oudstejaars reeds verschillende verantwoordelijkheden die doorheen het jaar worden bijgebracht om hier op het kamp dan optimaal gebruik van te kunnen maken.