KABOUTERS

Zondag 31 maart

Het is GEEN VERGADERING vandaag aangezien het morgen Pasen is en wij ons al voorbereiden om eitjes te zoeken.

Zondag 7 april

Eitjes, eitjes, eitjes, wij zijn nog hard op zoek naar paaseitjes, het is dus GEEN VERGADERING.

Zondag 14  april

Amai al zo lang geleden dat we jullie nog gezien hebben dat het opeens al terug goed weer is, kom maar van 14u tot 17u naar de lokalen om samen met ons een geweldig spel te spelen, hopelijk schijnt het zonnetje.

Zaterdag 20 april

Vanavond is het grote moment eindelijk daar! Groepsfeest JOEPIE!!! Voor dat we ons dansje echt kunnen tonen aan het publiek moeten we nog één keer oefenen. Want voor een echte show hoort natuurlijk een generale repetitie. Verdere info volgt hierover via mail. Tot dan!

Zondag 21 april

Geen vergadering aangezien de leiding nog moe is van groepsfeest. We zien jullie graag volgende week terug!

Kusjes en Knuffels van jullie leiding: Lizzy, Twixie, Oogway, Deepee en Gustav

E-mail: kabouters@scoutskortenberg.be

Lizzy

Waardevolle Hoko

Takleider

Gustav

Luchthartige Slingeraap

Twixie

Fervente Koolmees

Deepee

Eerbiedige Rode Vos

Vlag

Oogway

Onverstoorbare Kraanvogel

Materiaal & Uniform

Wie zijn de kabouters

Kabouters is een groep van meisjes, van 8 tot 11 jaar oud. Samen met onze leiding spelen we elke week een ander tof spel. Al spelenderwijs leren we elkaar beter kennen en ook de wereld rondom ons. Het bos, de speeltuin, het dorp, ... Ze hebben geen geheimen meer voor ons.

Weekends

Vanaf nu gaan we 3 keer per jaar op weekend. De eerste keer gaan we al rond de herfstvakantie op weekend. Ons tweede weekend valt rond carnaval en het laatste weekend is het paasweekend. Elk weekend begint op vrijdagavond en duurt tot zondagmiddag.

Kamp

In de zomer gaan wij op kamp, 7 dagen van huis weg met alle kabouters en soms nemen we zelfs de welpen mee. Onze kampen draaien rond een centraal thema: glitter and glamour, oosterse nachten, diep in de zee... Altijd tof en altijd anders!