KABOUTERS

Zaterdag 1 juni

Vandaag wordt een iets specialere vergadering. Jullie krijgen namelijk geen vergadering van jullie favoriete leiding… MAAR VAN WIE DAN WEL??? Dit kom je enkel te weten als je vandaag aanwezig bent van 18u tot 20u aan onze lokalen!

Zaterdag 8 juni

Een tegen allen, en allen tegen een!!!!!(3 keer raden wat de vergadering wordt vandaag…) Geraden? Goed, dan zien we jullie van 18u tot 20u aan de lokalen xoxo

Zondag 15 juni

Ladies, houd jullie zweetbandjes al maar klaar, want vandaag is het SPORTVERGADERING! Zie maar dat jullie goed getraind zijn tegen vandaag want we sporten erop los! Wij verwacht jullie van 18u tot 20u aan de lokalen in sportieve outfit.

Zaterdag 22 juni

IS DIT AL DE LAATSTE VERGADERING?! NEE TOCH?? Ik hoor jullie het al denken… Maar niet getreurd, we maken er een groot feest van!!! Wij zijn jullie graag voor de laatste keer (snik snik) van 18u tot 20u aan onze geliefde lokalen xxx

Dit was het dan meiden, bedankt voor het supermegaleuke jaar en laten we samen aftellen tot ons onvergetelijk kamp!

Nog een laatste afscheidsDAB van Pakku, Lipa, Zokan, Selma en Suki

0477/81.21.34

Uniform

Wie zijn de kabouters

Kabouters zijn meisjes, en enkel meisjes, van 8 tot 11 jaar oud. Samen met onze leiding spelen we elke week een ander tof spel. Al spelenderwijs leren we elkaar beter kennen en ook de wereld rondom ons. Het bos, de speeltuin, het dorp, ... Ze hebben geen geheimen meer voor ons.

Weekends

Vanaf nu gaan we 3 keer per jaar op weekend. De eerste keer gaan we al in de herstvakantie op weekend. Ons tweede weekend valt ofwel rond kerstmis, ofwel rond carnaval. Ons laatste weekend is het paasweekend. Elk weekend begint op vrijdagavond en duurt tot zondagmiddag.

Kamp

In de zomer gaan wij op kamp. 7 dagen van huis weg met alle kabouters. Soms nemen we zelfs de welpen mee. Onze kampen draaien rond een centraal thema: glitter and glamour, oosterse nachten, ... Altijd tof, en altijd anders.