KABOUTERS

Zaterdag 12/09 – zondag 13/09

Joepieee het scoutsjaar gaat eindelijk weer van start!!! Vandaag komen jullie te weten wie jullie nieuwe leiding is en maken jullie kennis met je nieuwe tak. We verwachten jullie op 12/09 om 15u aan het lokaal. De mama’s en papa’s kunnen ondertussen iets drinken op het scoutsterras dat geopend is van 14u tot 19u. Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! 😊 Meer info vind je op onze website en in de mail.

Zondag 20/09:

Woehoeew onze allereerste vergadering!! Hebben jullie al eens gehoord van het grote mini-maxi-spel??? Kom ontdekken wat we vandaag spelen van 14u tot 17u aan onze lokalen!

Zondag 27/09:

De gemeente Kortenberg organiseert vandaag een heuse Kinderspeeldag en wij mogen daar naar toe!! Onze lokalen zullen omgetoverd worden tot een echt paradijs met springkastelen, workshops en andere coole dingen. Kom mee spelen van 14u tot 17u met ons!

Zondag 4/10:

Helaas pindakaas, het is vandaag geen vergadering. De leiding is samen op weekend om het jaar verder voor te bereiden. We missen jullie mega hard maaar zien jullie heel graag volgende week terug!!!

Zondag 11/10:

Oh my god vandaag doen we iets wat eigenlijk niet mag! We spelen namelijk het grote smokkelspel… Wie van jullie kan het meeste moneys verdienen zonder gepakt te worden door de politie?? Van 14u tot 17u aan onze scoutslokalen!!

Ziezooo ladies, onze eerste maand zit er al weer op. Het belooft een spetterend jaar te worden!!!

Kusjes en knuffels van jullie geweldige nieuwe leiding xxxxxxxxxxxxxxxxx

E-mail: kabouters@scoutskortenberg.be

Joviale Beo

0468/22.92.02

Wie zijn de kabouters

Kabouters zijn meisjes, en enkel meisjes, van 8 tot 11 jaar oud. Samen met onze leiding spelen we elke week een ander tof spel. Al spelenderwijs leren we elkaar beter kennen en ook de wereld rondom ons. Het bos, de speeltuin, het dorp, ... Ze hebben geen geheimen meer voor ons.

Weekends

Vanaf nu gaan we 3 keer per jaar op weekend. De eerste keer gaan we al in de herstvakantie op weekend. Ons tweede weekend valt ofwel rond kerstmis, ofwel rond carnaval. Ons laatste weekend is het paasweekend. Elk weekend begint op vrijdagavond en duurt tot zondagmiddag.

Kamp

In de zomer gaan wij op kamp. 7 dagen van huis weg met alle kabouters. Soms nemen we zelfs de welpen mee. Onze kampen draaien rond een centraal thema: glitter and glamour, oosterse nachten, ... Altijd tof, en altijd anders.