KABOUTERS

Maandschors


Zondag 24 september

Woehoeeee vandaag de allerleerste vergadering van het jaar! Ben je benieuwd wat de nieuwe leiding voor jullie in petto heeft? Kom dan naar de lokalen van 14u-17u in UNIFORM. 

Zondag 1 oktober

5 graden bakboord aan 20 knopen, is het G7? BOEM. SPLASH. Kan jij al raden wat we gaan spelen? Kom zeker naar de lokalen om van 14u tot 17u ons geweldige spel mee te spelen.

 Zondag 8 oktober

Pfoe, met zo'n mooi weer kunnen we echt niet stilzitten he, kom maar allemaal sportief gekleed naar de lokalen voor een sportvergadering om van te zweten van 14u tot 17u.

 Zondag 15 oktober

Vandaag is het helaas GEEN VERGADERING want de leiding is op planningsweekend een kei leuk jaar voor jullie aan het inplannen.

 Zondag 22 oktober

Hout, baksteen, schapen, metalen en graan. Hebben jullie enig idee wat dit betekent? Ik zie overal zeshoeken, het is om duizelig van te worden. Als je Deepee wilt helpen niet van zijn stokje te gaan van al deze vreemde dingen, kom dan zeker van 14u tot 17u naar de lokalen.

 Zondag 29 oktober

Het is al bijna tijd voor een geweldig leuke dag, HALLOWEEN, daarom doen we op voorbereiding daarvoor deze zondag een halloweenvergadering, verkleed je maar in je favoriete ding en kom dan zeker genieten aan de lokalen van 14u tot 17u. 

 

Kusjes en Knuffels van jullie leiding

Deepee, Lizzy, Oogway, Twixy en Gustav


De leiding

E-mail: kabouters@scoutskortenberg.be 


Lizzy

  Waardevolle Hoko

   +32 471 64 50 43

   Takleider 

 Gustav

  Luchthartige Slingeraap

  +32 499 11 84 81

  Kassier


Twixie

  Fervente Koolmees

   +32 472 56 25 88

  EHBO


Depee

  Eerbiedige Rode Vos

   +32 487 25 93 21

  Vlag


Oogway

  Onverstoorbare Kraanvogel

   +32 483 04 43 68

  Materiaal & Uniform

LEEFTIJD: 8 tot 11 jaar

Wie zijn de kabouters

Kabouters is een groep van meisjes, van 8 tot 11 jaar oud. Samen met onze leiding spelen we elke week een ander tof spel. Al spelenderwijs leren we elkaar beter kennen en ook de wereld rondom ons. Het bos, de speeltuin, het dorp, ... Ze hebben geen geheimen meer voor ons.

Weekends

Vanaf nu gaan we 3 keer per jaar op weekend. De eerste keer gaan we al rond de herfstvakantie op weekend. Ons tweede weekend valt rond carnaval en het laatste weekend is het paasweekend. Elk weekend begint op vrijdagavond en duurt tot zondagmiddag.

Kamp

In de zomer gaan wij op kamp, 7 dagen van huis weg met alle kabouters en soms nemen we zelfs de welpen mee. Onze kampen draaien rond een centraal thema: glitter and glamour, oosterse nachten, diep in de zee... Altijd tof en altijd anders!