KABOUTERS

Zaterdag 28/11:

De avondvergaderingen zijn gestart en het wordt meteen een suuuper leuke vergadering. Vandaag kom je namelijk te weten wie er in je volkje zit! Uiteraard gaan we dat niet zomaar zeggen, jullie zullen dus flink jullie best moeten doen. Hoe meer Kabouters aanwezig, hoe makkelijker het zal zijn. We verwachten jullie in uniform (kleed je daaronder warm aan) van 18u tot 20u aan onze scoutslokalen.

Zaterdag 05/12:

Staat jullie schoentje al klaar? De onze wel hoor!! Maar gaat Sinterklaas dit jaar wel kunnen langs komen door Corona? Kom het ontdekken van 18u tot 20u aan onze scoutslokalen, in piekfijn uniform (kleed je warm genoeg aan). PS: warm jullie stem al maar op want we gaan veeeeel liedjes zingen deze vergadering!

Zaterdag 19/12:

Het is bijna Kerstmis en wie Kerstmis zegt, zegt cadeautjes! Neem allemaal een klein cadeautje mee (max 5euro) en doe je leukste en warmste kersttrui/ pyjama/ onesie aan, we gaan het extra gezellig maken deze vergadering. Van 18u tot 20u aan onze scoutslokalen.

Zaterdag 26/12:

Vrolijk kerstfeest! De leiding is nog steeds cadeautjes aan het uitpakken vandaar dat er dit weekend GEEN vergadering is!

Dikke zoenen en warme knuffels van jullie favo leiding

Sika, Rica, Stitch, Bucky, Nala & Fila

Joviale Beo

0468/22.92.02

Wie zijn de kabouters

Kabouters zijn meisjes, en enkel meisjes, van 8 tot 11 jaar oud. Samen met onze leiding spelen we elke week een ander tof spel. Al spelenderwijs leren we elkaar beter kennen en ook de wereld rondom ons. Het bos, de speeltuin, het dorp, ... Ze hebben geen geheimen meer voor ons.

Weekends

Vanaf nu gaan we 3 keer per jaar op weekend. De eerste keer gaan we al in de herstvakantie op weekend. Ons tweede weekend valt ofwel rond kerstmis, ofwel rond carnaval. Ons laatste weekend is het paasweekend. Elk weekend begint op vrijdagavond en duurt tot zondagmiddag.

Kamp

In de zomer gaan wij op kamp. 7 dagen van huis weg met alle kabouters. Soms nemen we zelfs de welpen mee. Onze kampen draaien rond een centraal thema: glitter and glamour, oosterse nachten, ... Altijd tof, en altijd anders.