KABOUTERS

Maandschors

  

Zaterdag 25 mei

Deze week spelen we een geweldig spel met een GI-GA-GANZENBORD, van 18u tot 20u aan de lokalen

 

Zaterdag 1 juni

Vandaag gaat het niet jullie leiding zijn waarmee jullie spelletjes gaan spelen maar de leiding van een helemaal andere tak, het gaat kei leuk zijn (hoewel wij nog altijd de leukere leiding zijn natuurlijk) van 18u tot 20u aan de lokalen.

 

Zaterdag 8 juni

Vanavond houden wij een super deluxe Casino Avond!!, zorg dat je je chiqueste kleren aandoet want het wordt fancy aan de lokalen van 18u-20u.

 

Zaterdag 15 juni

De voorlaatste avondvergadering en de laatste waar we nog een groot spel spelen, maak je dus maar klaar voor een BANGER van 18u tot 20u aan de lokalen.

 

Zaterdag 22 juni

Het is alweer tijd voor de laatste vergadering van het jaar :c, voor deze laatste vergadering doen we een super leuk feestjeeuhhh!!!! We gaan ook barbecueën dus pak maar een vleesje mee voor op de barbecue. Van 18u-20u aan de lokalen.
Kusjes en Knuffels van jullie leiding: Lizzy, Twixie, Oogway, Deepee en GustavDe leiding

E-mail: kabouters@scoutskortenberg.be 


Lizzy

  Waardevolle Hoko

   +32 471 64 50 43

   Takleider 

 Gustav

  Luchthartige Slingeraap

  +32 499 11 84 81

  Kassier


Twixie

  Fervente Koolmees

   +32 472 56 25 88

  EHBO


Deepee

  Eerbiedige Rode Vos

   +32 487 25 93 21

  Vlag


Oogway

  Onverstoorbare Kraanvogel

   +32 483 04 43 68

  Materiaal & Uniform

LEEFTIJD: 8 tot 11 jaar

Wie zijn de kabouters

Kabouters is een groep van meisjes, van 8 tot 11 jaar oud. Samen met onze leiding spelen we elke week een ander tof spel. Al spelenderwijs leren we elkaar beter kennen en ook de wereld rondom ons. Het bos, de speeltuin, het dorp, ... Ze hebben geen geheimen meer voor ons.

Weekends

Vanaf nu gaan we 3 keer per jaar op weekend. De eerste keer gaan we al rond de herfstvakantie op weekend. Ons tweede weekend valt rond carnaval en het laatste weekend is het paasweekend. Elk weekend begint op vrijdagavond en duurt tot zondagmiddag.

Kamp

In de zomer gaan wij op kamp, 7 dagen van huis weg met alle kabouters en soms nemen we zelfs de welpen mee. Onze kampen draaien rond een centraal thema: glitter and glamour, oosterse nachten, diep in de zee... Altijd tof en altijd anders!