KABOUTERS

Zondag 20 oktober

Frank heeft ons laten weten dat het vandaag de meest herfstige dag der herfstige dagen is! Laten we daar dan maar een herfstige vergadering van maken. Neem je herfstige humeur mee en een herfstig accessoire, hoe herfstiger hoe beter! Van 14u tot 17u aan onze ongelofelijk herfstige lokalen.

Zaterdag 26/10

Vandaag is het Toernee GEneRALE, de dag dat wij elke jeugdbeweging van Kortenberg laten zien dat wij de besten zijn. Voor deze vergadering hebben we zeker iedereen nodig (ook mensen die niet in de scouts zitten zijn welkom). Dus breng zeker al je vriendinnetjes mee!

We spreken voor deze ultieme clash af om 13u45 aan de lokalen van Chiro Flurk in Everberg (hier is geen parking --> kom met de FIETS) er is ook een terras voorzien voor de ouders. Moegestreden en triomferend mogen jullie huiswaarts keren om 17u (ook in Everberg).

Zondag 3/11

WollaH-NEE, Vandaag wordt het een heeeeel grieeeezelige vergadering!

Wie de eerste twee vetgedrukte woorden omgekeerd leest weet al wat er gevierd wordt vandaag. We zien jullie om 14u met een pompoen en jullie engste outfit aan de scoutslokalen en om 17u keren we griezelig huiswaarts.

Vrijdag 8/10 tot en met Zondag 10/11

Het is weekend! Weekendbericht volgt via mail!

Zaterdag 16/11

Voor goede kaas en lekkere wijn kan je vanaf 18u aan Colomba zijn!

Zondag 17/10

Geen vergadering. Onze buiken zitten vol met kaas… en wijn.

Zondag 24/11

Vandaag is het een zeer speciale dag want het is de 328ste dag van het jaar. Zoals elk jaar zullen we deze dag vieren met een epische vergadering.

Als je deze dag net zoals ons niet wil missen, kom dan van 14u tot 17u naar de lokalen in piekfijn uniform!

Veel kusjes van jullie favoriete leiding!

Rolo, Zokan, Lipa, Sika en Suki

E-mail: kabouters@scoutskortenberg.be

Lipa

Kwieke Suricata

0493/05.55.54

Takleidster

Sika

Bekoorlijk Sikahert

0478/49.77.14

Zokan

Olijke Spitsvogel

0471/87.75.04

Uniform & Verslag

Suki

Spitsvondige Stokstaart

0477/81.21.34

Rolo

Nuchtere Secretarisvogel

0471/41.31.75

Wie zijn de kabouters

Kabouters zijn meisjes, en enkel meisjes, van 8 tot 11 jaar oud. Samen met onze leiding spelen we elke week een ander tof spel. Al spelenderwijs leren we elkaar beter kennen en ook de wereld rondom ons. Het bos, de speeltuin, het dorp, ... Ze hebben geen geheimen meer voor ons.

Weekends

Vanaf nu gaan we 3 keer per jaar op weekend. De eerste keer gaan we al in de herstvakantie op weekend. Ons tweede weekend valt ofwel rond kerstmis, ofwel rond carnaval. Ons laatste weekend is het paasweekend. Elk weekend begint op vrijdagavond en duurt tot zondagmiddag.

Kamp

In de zomer gaan wij op kamp. 7 dagen van huis weg met alle kabouters. Soms nemen we zelfs de welpen mee. Onze kampen draaien rond een centraal thema: glitter and glamour, oosterse nachten, ... Altijd tof, en altijd anders.