KABOUTERS

Maandschors


Zaterdag 28 mei

Als eerste avondvergadering houden wij een super deluxe Casino Avond!!, zorg dat je je chicste kleren aandoet want het wordt fancy aan de lokalen van 18u-20u.


Zaterdag 4 juni

Vanavond spelen we een geweldige quiz met een nog meer geweldige prijs, kan jouw team de andere teams verslaan en deze prijs in de wacht slepen? Kom het uitzoeken van 18u tot 20u aan de lokalen.


Zaterdag 11 juni

Een gezonde geest in een gezond lichaam: na vorige week is jullie geest goed getraind dus deze week is het tijd voor het lichaam. Doe maar al sportkledij aan want we gaan zweten hoor, mocht het je iets te warm worden zullen er sporten zijn met waterspelletjes om terug wat af te koelen van 18u tot 20u aan de lokalen.


Zaterdag 18 juni

Na de vorige vergadering zo hard gesport te hebben is het nu tijd om wat te relaxen met een leuke filmavond, pak allemaal maar een chipje en een drankje mee en dan kijken we samen gezellig een film aan de lokalen van 18u-20u.


Zaterdag 25 juni

Het is alweer tijd voor de laatste vergadering van het jaar :c, Voor deze laatste vergadering doen we een super leuk feestjeeuhhh!!!! We gaan ook barbecueën dus pak maar een vleesje voor op de barbecue en 2 euro mee. Van 18u-20u aan de lokalen.

Kusjes en knuffels van jullie liefste leiding: Beo, Stitch, Ronny, Luigi en Deepee, tot op kamp!


De leiding

E-mail: kabouters@scoutskortenberg.be


Stitch

Fleurige Dziggetai

+32 471 11 40 05

Takleidster

Luigi

Fonkelende Kauw

+32 474 08 98 79

Kassier


Ronny

Beminnelijke Karbauw

+32 473 56 65 38

EHBO


Deepe

Eerbiedige Rode Vos

+32 487 25 93 21

Vlag


Beo

Gloeiende Beo

+32 479 13 49 97

Materiaal & Uniform

LEEFTIJD: 8 tot 11 jaar

Wie zijn de kabouters

Kabouters zijn meisjes, en enkel meisjes, van 8 tot 11 jaar oud. Samen met onze leiding spelen we elke week een ander tof spel. Al spelenderwijs leren we elkaar beter kennen en ook de wereld rondom ons. Het bos, de speeltuin, het dorp, ... Ze hebben geen geheimen meer voor ons.

Weekends

Vanaf nu gaan we 3 keer per jaar op weekend. De eerste keer gaan we al in de herstvakantie op weekend. Ons tweede weekend valt ofwel rond kerstmis, ofwel rond carnaval. Ons laatste weekend is het paasweekend. Elk weekend begint op vrijdagavond en duurt tot zondagmiddag.

Kamp

In de zomer gaan wij op kamp. 7 dagen van huis weg met alle kabouters. Soms nemen we zelfs de welpen mee. Onze kampen draaien rond een centraal thema: glitter and glamour, oosterse nachten, ... Altijd tof, en altijd anders.