KABOUTERS

Zaterdag 11 januari

De heelee wereld veroveren, miljonair worden of een schat vinden??? Vandaag kan het allemaal,want we doeen een SPELLETJESavond!!! Kom allemaal van 18u-20u naar de lokalen en neem je LIEVELINGSPEL mee!!!

Zondag 12 januari staat er nog een extraatje op het programma. Ouders en leden zijn van harte uitgenodigd om mee te repeteren voor ons 100 jaar weekend. Van 14u tot 17u zullen wij aan onze lokalen songs van vroeger en nu met zijn allen zingen, zodat we we het grote publiek tijdens ons feestweekend omver kunnen blazen/zingen. Allen dus geheel vrijblijvend meer dan welkom!

Zaterdag 18 januari

Deze vergadering wordt heel speciaal, wil je weten waarom? Kom dan zeker van 18u-20u naar de lokalen in uniform om het te ontdekken.

Zaterdag 25 januari

Vandaag gaan we lekker gezellig een film kijken met ons allen. Zie hieronder de info om het een spetterende avond te maken!!! Waar gaat dit gebeuren?: aan de Scoutslokalen natuurlijk. Wanneer gaat dit gebeuren?: van 18u-20u. Wat neem ik mee? : neem zeker een film mee als je er thuis een hebt liggen en voor een keertje mag je iets lekkers meenemen om te eten en drinken.

Zondag 2 februari

Vandaag is het helaas GEEN VERGADERING ,want de leiding moet een beetje bekomen van de examens!!!

Zondag 9 februari

Zorg dat je vandaag heel erg goed uitgerust bent en ren misschien nog een rondje op de piste voor je naar de vergadering komt want het is vandaag LEGERVERGADERING. kom in je beste LEGEROUTFIT VAN 2u tot 5u naar de lokalen.

veel kusjes van Lipa, Zokan, Rolo, Sika en Suki

Nuchtere Secretarisvogel

0471/41.31.75

Wie zijn de kabouters

Kabouters zijn meisjes, en enkel meisjes, van 8 tot 11 jaar oud. Samen met onze leiding spelen we elke week een ander tof spel. Al spelenderwijs leren we elkaar beter kennen en ook de wereld rondom ons. Het bos, de speeltuin, het dorp, ... Ze hebben geen geheimen meer voor ons.

Weekends

Vanaf nu gaan we 3 keer per jaar op weekend. De eerste keer gaan we al in de herstvakantie op weekend. Ons tweede weekend valt ofwel rond kerstmis, ofwel rond carnaval. Ons laatste weekend is het paasweekend. Elk weekend begint op vrijdagavond en duurt tot zondagmiddag.

Kamp

In de zomer gaan wij op kamp. 7 dagen van huis weg met alle kabouters. Soms nemen we zelfs de welpen mee. Onze kampen draaien rond een centraal thema: glitter and glamour, oosterse nachten, ... Altijd tof, en altijd anders.