KABOUTERS

Zaterdag 02/01

Gelukkig nieuwjaar! Wij zijn druk bezig met onze goede voornemens voor dit jaar, daarom is er ook dit weekend GEEN vergadering.

Zaterdag 09/01

Huuuh is het echt waar dat Stitch auditie heeft gedaan voor #likeme?? Is Rica echt TikTok- famous?? Kan Bucky meer dan 100 keer pompen met één hand?? Slaapt Sika nog steeds met haar lievelingsknuffel? Draagt Fila haar sokken meerdere dagen achter elkaar en spreekt Nala thuis echt Engels?? Kunnen jullie de leugens van de waarheid onderscheiden? Kom de roddels ontmaskeren van 18u tot 20u in piekfijn uniform (kleed je warm genoeg aan) aan onze scoutslokalen.

Zaterdag 16/01

Oh neee er is iemand vermoord :o Wie is de dader? Met welk wapen is de moord gepleegd? En waar heeft de dader toe geslaan? De leiding heeft jullie nodig om dit mysterie op te lossen! Kom ons helpen van 18u tot 20u aan onze scoutslokalen, in uniform (kleed je warm genoeg aan).

Zaterdag 23/01

Het is hoog tijd om jullie talenten eens te tonen! Vandaag toveren we onze scoutslokalen om tot een mega groot podium. Op dit podium zal de enige echte ‘Kabouters got talent’ show doorgaan. Neem deel aan de belangrijkste talentenjacht van het jaar van 18u tot 20u aan onze scoutslokalen, in uniform (kleed je warm genoeg aan).

Zondag 31/01

De leiding is eindelijk klaar met hun examens! Na al dat harde studeren heeft de leiding wel een beetje vakantie verdient, het is vandaag dus GEEN vergadering maaaar we zien jullie met plezier volgende week terug.

Dikke zoenen en warme knuffels van jullie favo leiding

Sika, Rica, Stitch, Bucky, Nala & Fila

Joviale Beo

0468/22.92.02

Wie zijn de kabouters

Kabouters zijn meisjes, en enkel meisjes, van 8 tot 11 jaar oud. Samen met onze leiding spelen we elke week een ander tof spel. Al spelenderwijs leren we elkaar beter kennen en ook de wereld rondom ons. Het bos, de speeltuin, het dorp, ... Ze hebben geen geheimen meer voor ons.

Weekends

Vanaf nu gaan we 3 keer per jaar op weekend. De eerste keer gaan we al in de herstvakantie op weekend. Ons tweede weekend valt ofwel rond kerstmis, ofwel rond carnaval. Ons laatste weekend is het paasweekend. Elk weekend begint op vrijdagavond en duurt tot zondagmiddag.

Kamp

In de zomer gaan wij op kamp. 7 dagen van huis weg met alle kabouters. Soms nemen we zelfs de welpen mee. Onze kampen draaien rond een centraal thema: glitter and glamour, oosterse nachten, ... Altijd tof, en altijd anders.