KAPOENEN

Zaterdag 11 januari

Vandaag gaan we is lekker lui doen, het is filmvergadering!!! Doe allemaal jullie onesie aan of neem een dekentje mee, zodat het lekker gezellig wordt. Neem ook iets mee om te knabbelen tijdens de film. De cinema zaal opent om 18u en sluit om 20u. We spreken af aan de scoutslokalen.

Zondag 12 januari staat er nog een extraatje op het programma. Ouders en leden zijn van harte uitgenodigd om mee te repeteren voor ons 100 jaar weekend. Van 14u tot 17u zullen wij aan onze lokalen songs van vroeger en nu met zijn allen zingen, zodat we we het grote publiek tijdens ons feestweekend omver kunnen blazen/zingen. Allen dus geheel vrijblijvend meer dan welkom!

Zaterdag 18 januari

Het is winter, het is koud, brrrrrrrr… iedereen in het land is ziek aan het worden door deze mysterische microben! Bereidt jullie er maar op voor zodat jullie niet ziek worden door deze microben, kom alles mee uitzoeken van 18u tot 20u aan de scoutslokalen.

Zaterdag 25 januari

Vandaag maken we de tocht van jullie leven!! Doe allemaal warme kleren aan zodat jullie zeker geen koud krijgen en doe zeker stevige stapschoenen aan. Een zaklamp kan altijd handig zijn in het donker, dus die mag je ook meenemen. Een tip bereid jullie smaakpapillen maar voor. Van 18u tot 20 aan de scoutslokalen.

Zondag 2 februari

Vandaag is het spijtig genoeg geen vergadering. De leiding is na een zware examenperiode op een welverdiende skivakantie.

Zondag 9 februari

Vandaag gaan we de hele wereld rondreizen in 3 uur tijd. Ben je benieuwd hoe we deze fantastische reis gaan maken? Kom dan zeker opdagen van 14u tot 17u aan de scoutslokalen.

Dikke knuffel van jullie favoriete leiding!

Dhole, Yoda, Beo, Fila, Scara, Noush en Ozan!!!

E-mail: kapoenen@scoutskortenberg.be

0474/70.24.47

Vlag

Wie zijn de kapoenen?

Kapoenen zijn jongens en meisjes van 6 tot 8 jaar oud(of vanaf ze in het eerste leerjaar zitten). Het zijn kleine, nieuwsgierige rakkers die op zondagnamiddag niet meer kunnen thuisblijven, want dan is het scouts!

Wat doen de kapoenen?

Wij spelen en maken veel plezier. We gaan op avontuur in het bos, zoeken naar de schat of spelen knotsgekken pleinspelen in de speeltuin. Je merkt het al: we hebben veel fantasie en energie en stralen dat uit.

Weekends en kamp

Rond de herfstvakantie houden we onze eerste sleepover in onze eigen lokalen te Colomba en dan rond kerstmis gaan we een eerste keer op weekend. We blijven 1 nacht weg. Na dit weekend zijn we helemaal klaar om rond pasen 2 nachten van huis weg te blijven. In de zomervakantie gaan we dan op kamp, 7 dagen vol zon, plezier, fantasie en samen al je leuke vriendjes.