KAPOENEN

Maandschors


Zondag 24 september

Woehoeeee vandaag de allerleerste vergadering van het jaar! Ben je benieuwd wat de nieuwe leiding voor jullie in petto heeft? Kom dan naar de lokalen van 14u-17u in UNIFORM. 


Zondag 1 oktober

JOEPIEEEEE het is al weer tijd voor de 2e vergadering. En deze keer geen normale vergadering want jullie leiding heeft deze ochtend gelezen in de krant dat er zich een schat in Kortenberg bevindt  Om deze schat te vinden hebben we jullie hulp nodig!!! Ben jij benieuwd waar de schat is en wat er in die reuzeschat zit? Kom dan zeker deze zondag naar de scoutslokalen van 14u tot 17u. Ps. Vergeet je das en kapoenen T-shirt niet. 

 

Zondag 8 oktober

’1,2,3,4 hup naar achter hup naar voor 1,2,3,4 even rust en dan weer door….’

Ben jij de beste voetballer, tennisser, baseballer, loper, danser(es), verspringster, basketballer enzovoort? Kom dit dan deze zondag bewijzen want het is sportvergadering!!!!!! Afspraak aan de scoutslokalen van 14 tot 17u in je beste sportoutfit. Tot dan!!

 

Zondag 15 oktober

Deze week jammer genoeg GEEN vergadering want de leiding is op planningsweekend om ons fantastisch jaar te plannen. Tot volgende week!!!

 

Vrijdag 20 oktober

Vandaag is het zover! Onze langverwachte SLEEPOVER!!! Verdere info volgt nog via mail. Deze zondag dan ook GEEN vergadering voor de kapoenen.


Zondag 29 oktober

Heeeyyy hier zijn we weer terug met de leuke zondag vergaderingen. Maar hiervoor hebben we jullie stoere kapoenen nodig! Waar zijn al die stoere kapoenen want vandaag spelen we ons enige echte BOSSPEL! Wat dat spel juist inhoud mogen jullie zondag komen ontdekken aan de scoutslokalen van 14u tot 17u.


 

Veel groetjes van jullie allerleukste leiding!!!

 

Ampari, Pongo, Oli, Faroe en Boktor


De leiding

E-mail: kapoenen@scoutskortenberg.be


Ampari

  Hartelijke Collie

  +32 492 39 10 20

  Takleider 

Faroe

Eerbare Lama

+32 472 52 56 44

         Kassier  


Boktor

Dierbare Springbok

+32 468 13 08 82

         EHBO 


Oli

  Frivole Hauki

  +32 471 71 96 06

          Vlag 


Pongo

  Subtiele pongo 

          +32 472 94 08 15

          Materiaal 

LEEFTIJD: 6 tot 8 jaar

Wie zijn de kapoenen?

Kapoenen zijn jongens en meisjes van 6 tot 8 jaar oud (of vanaf ze in het eerste leerjaar zitten). Het zijn kleine, nieuwsgierige rakkers die op zondagnamiddag niet meer kunnen thuisblijven, want dan is het scouts! 

Wat doen de kapoenen?

Wij spelen en maken veel plezier. We gaan op avontuur in het bos, zoeken naar de schat of spelen knotsgekke pleinspelen in de speeltuin. Je merkt het al: we hebben veel fantasie en energie en stralen dat uit.

Weekends en kamp

Rond de herfstvakantie houden we onze eerste sleepover in onze eigen lokalen te Colomba. Rond Kerstmis gaan we een eerste keer op weekend en blijven we 1 nacht weg. Na dit weekend zijn we helemaal klaar om rond Pasen 2 nachten van huis weg te blijven. In de zomervakantie gaan we dan op kamp, 7 dagen vol zon, plezier, fantasie en dat samen met al je leuke vriendjes.