KAPOENEN

Zaterdag 2 januari

Het nieuwe jaar is van start gegaan, gelukkig nieuwjaar! Ook vandaag is er daarom geen vergadering maar vanaf volgende week zien we jullie graag terug!

Zaterdag 9 januari

Omdat vorige keer ons kerstfeestje niet kon doorgaan gaan we deze week een feestje doen om toch nog samen de feestdagen te kunnen vieren! Een kerstfeestje kan natuurlijk niet zonder cadeautjes dus we zorgen allemaal voor een cadeautje (tussen de prijs van 3 tot 5 euro) zodat we die kunnen uitdelen aan het einde van de vergadering. Kleed jullie zeker warm genoeg aan, in onesie mag altijd! We verwachten jullie aan de lokalen van 18 uur tot 20 uur.

Zaterdag 16 januari

We gaan de rollen eens omdraaien deze week, normaal bedenkt de leiding de spelletjes, maar nu mogen jullie dat doen!! Kies allemaal jullie lievelingsspelletje dat we dit jaar speelden en die gaan we dan vandaag spelen! Van 18u tot 20u aan de lokalen!

Zaterdag 23 januari

Vandaag doen we een super leuke quiz! Kom allemaal naar de lokalen van 18 uur tot 20 uur. Vergeet jullie ook zeker niet warm genoeg aan te kleden!

Zondag 31 januari

De leiding hun examens zijn eindelijk gedaan dus nemen ze een kleine vakantie. Daarom is het deze week geen vergadering.

Groetjes van jullie leiding

Gemoedelijke Secretarisvogel

0472/07.09.09

Wie zijn de kapoenen?

Kapoenen zijn jongens en meisjes van 6 tot 8 jaar oud(of vanaf ze in het eerste leerjaar zitten). Het zijn kleine, nieuwsgierige rakkers die op zondagnamiddag niet meer kunnen thuisblijven, want dan is het scouts! Deze tak staat gelijk met de deugnieten, maar door de grote aantallen is deze tak opgesplitst.

Wat doen de kapoenen?

Wij spelen en maken veel plezier. We gaan op avontuur in het bos, zoeken naar de schat of spelen knotsgekken pleinspelen in de speeltuin. Je merkt het al: we hebben veel fantasie en energie en stralen dat uit.

Weekends en kamp

Rond de herfstvakantie houden we onze eerste sleepover in onze eigen lokalen te Colomba en dan rond kerstmis gaan we een eerste keer op weekend. We blijven 1 nacht weg. Na dit weekend zijn we helemaal klaar om rond pasen 2 nachten van huis weg te blijven. In de zomervakantie gaan we dan op kamp, 7 dagen vol zon, plezier, fantasie en samen al je leuke vriendjes.