KAPOENEN

Zondag 20 oktober

Vandaag is het sportvergadering, joepieeee! Wij gaan naar de olympische kapoenenspelen, trek dus maar jullie allersportiefste outfit aan! De jury zit al klaar, warm dus jullie maar al op want wij willen winnen!! De Spelen gaan door van 14u tot 17u aan ons olympisch stadion (de lokalen 😉).

Zaterdag 26/10

Vandaag is het Tournée Générale! We zullen strijden tegen de andere jeugdbewegingen van Kortenberg en laten zien dat we de beste zijn. Afspraak van 13.45u tot 17u aan de lokalen van Chiro Flurk Everberg. Voor de ouders is er heel de namiddag lang een terrasje voorzien waar ze rustig iets kunnen drinken. (Er is geen parking voorzien dus kom met de fiets)

Zondag 27/10

Geen vergadering vandaag, want we zijn nog te moe van gisteren.

Zondag 03/11

Vandaag is het Halloweenvergadering doe allemaal jullie griezeligste outfit aan en dan zien we jullie van 14u tot 17u aan onze lokalen.

Vrijdag 08/11 tot en met zaterdag 09/11

Onze eerste sleepover, meer info volgt.

Zaterdag 16/11

Kaas- en wijnavond, iedereen welkom vanaf 18u in Colomba.

Zondag 17/11

Geen vergadering door kaas- en wijnavond van gisteren.

Zondag 24/11

Vandaag gaan we weer eens een fantastische namiddag beleven en gaan we ons super hard amuseren met allemaal leuke spelletjes. Scoutslokalen van 14u tot 17u.

Dikke knuffel, jullie fantastische kapoenenleiding,

Dhole, Yoda, Beo, Fila, Scara, Noush en Ozan

0474/70.24.47

Vlag

Wie zijn de kapoenen?

Kapoenen zijn jongens en meisjes van 6 tot 8 jaar oud(of vanaf ze in het eerste leerjaar zitten). Het zijn kleine, nieuwsgierige rakkers die op zondagnamiddag niet meer kunnen thuisblijven, want dan is het scouts!

Wat doen de kapoenen?

Wij spelen en maken veel plezier. We gaan op avontuur in het bos, zoeken naar de schat of spelen knotsgekken pleinspelen in de speeltuin. Je merkt het al: we hebben veel fantasie en energie en stralen dat uit.

Weekends en kamp

Rond de herfstvakantie houden we onze eerste sleepover in onze eigen lokalen te Colomba en dan rond kerstmis gaan we een eerste keer op weekend. We blijven 1 nacht weg. Na dit weekend zijn we helemaal klaar om rond pasen 2 nachten van huis weg te blijven. In de zomervakantie gaan we dan op kamp, 7 dagen vol zon, plezier, fantasie en samen al je leuke vriendjes.