KAPOENEN

Zaterdag 28 mei

Eten jullie graag?? Zo ja komt dat zeker goed uit want we gaan samen kokennn!!!!! En het daarna natuurlijk ook opeten. Zouden jullie hiervoor 3 euro willen overschrijven naar het rekeningnummer BE35 7340 3800 7437. Kom van 18u tot 20u naar de lokalen want dit wil je zeker niet missen.

Zaterdag 4 juni

aarrr pirates, vandaag gaan jullie als echte piraten op zoek naar een schat. Lukt het jullie om de schat op tijd te vinden dan kunnen jullie misschien wel een kleine verrassing krijgen. Aan de scoutslokalen van 18u tot 20u.

Zaterdag 11 juni

Deze vergadering wil je zeker niet missen. Het wordt heel spannende en avontuurlijk dus bereid jullie maar goed voor! Van 18u tot 20u aan de lokalen.

Zaterdag 18 juni

Het is weer tijd om te quizzeennnnn dus warm jullie hersenen maar goed op zodat jullie zeker winnen!! Van 18u tot 20u aan lokalen.

Zaterdag 25 juni

Vandaag gaan we een overheerlijke BBQ doen om de laatste vergadering extra goed af te sluiten. Pak allemaal een lekker stukje vlees en 2 euro mee, wij zorgen voor de rest!!! Van 18u tot 20u aan de lokalen.

Groetjes de kapoenenleiding

Pipa, Pico, Oogway, Zazi, Lex

E-mail: kapoenen@scoutskortenberg.be

Pipa

Zachtzinnige Coscoroba

Takleidster

Oogway

Onverstoorbare Kraanvogel

Zazi

Frisse Starling

Lex

Schalkse Wezel

Vlag

Pico

Dartele Coati

Wie zijn de kapoenen?

Kapoenen zijn jongens en meisjes van 6 tot 8 jaar oud (of vanaf ze in het eerste leerjaar zitten). Het zijn kleine, nieuwsgierige rakkers die op zondagnamiddag niet meer kunnen thuisblijven, want dan is het scouts! Deze tak staat gelijk met de deugnieten, maar door de grote aantallen is deze tak opgesplitst.

Wat doen de kapoenen?

Wij spelen en maken veel plezier. We gaan op avontuur in het bos, zoeken naar de schat of spelen knotsgekke pleinspelen in de speeltuin. Je merkt het al: we hebben veel fantasie en energie en stralen dat uit.

Weekends en kamp

Rond de herfstvakantie houden we onze eerste sleepover in onze eigen lokalen te Colomba en dan rond kerstmis gaan we een eerste keer op weekend. We blijven 1 nacht weg. Na dit weekend zijn we helemaal klaar om rond pasen 2 nachten van huis weg te blijven. In de zomervakantie gaan we dan op kamp, 7 dagen vol zon, plezier, fantasie en dat samen met al je leuke vriendjes.