KAPOENEN

Zaterdag 1 juni

Het is wel vergadering maar jullie krijgen geen leiding van jullie allerliefste en leukste leiding??? Huuh hoe kan dat nu?? Kom ontdekken wat jullie vandaag gaan doen van 18u tot 20u aan onze scoutslokalen.

Zaterdag 8 juni

Vandaag doen we nog eens een echte scoutsvergadering! We gaan samen koken!! Neem je lievelingsvleesje mee, de leiding zorgt voor groentjes! Kom van 18u naar de scoutslokalen met een lege buik. Om 20u mogen jullie weer naar huis!

Zaterdag 15 juni

Vandaag toveren we onze scoutslokalen om tot een echt laboratorium, want we testen van alle experimenten uit!! Kom van 18u tot 20u verkleed als professor naar deze coole vergadering.

Zaterdag 22 juni

De aller aller aller laatste vergadering van dit jaar ☹ Tijd om ons nog eens een laatste keer super hard te amuseren voor het kamp!! Neem allemaal iets lekker mee om te eten, de leiding zorgt voor de rest. Kom van 18u tot 20u mee feesten in ons kapoenenlokaal.

Dit waren de allerlaatste scoutsvergaderingen lieve kapoenen. Nu komt het kamp wel echt dicht bij!!! De leiding kijkt er heel hard naar uit, wij hopen jullie ook! Tot op kamp

Xoxo jullie lievelingsleiding

0484/53.21.38

Kassier & Verslag

Wie zijn de kapoenen?

Kapoenen zijn jongens en meisjes van 6 tot 8 jaar oud(of vanaf ze in het eerste leerjaar zitten). Het zijn kleine, nieuwsgierige rakkers die op zondagnamiddag niet meer kunnen thuisblijven, want dan is het scouts!

Wat doen de kapoenen?

Wij spelen en maken veel plezier. We gaan op avontuur in het bos, zoeken naar de schat of spelen knotsgekken pleinspelen in de speeltuin. Je merkt het al: we hebben veel fantasie en energie en stralen dat uit.

Weekends en kamp

Rond de herfstvakantie houden we onze eerste sleepover in onze eigen lokalen te Colomba en dan rond kerstmis gaan we een eerste keer op weekend. We blijven 1 nacht weg. Na dit weekend zijn we helemaal klaar om rond pasen 2 nachten van huis weg te blijven. In de zomervakantie gaan we dan op kamp, 7 dagen vol zon, plezier, fantasie en samen al je leuke vriendjes.