KAPOENEN

Zondag 18 februari

1,2,3 marche 1,2,3 marche! Wie denken jullie dat de stoerste kapoen is? Of is faroe misschien de stoerste kapoen? Dat zullen we vandaag te weten komen want vandaag is het LEGERVERGADERING!!! Trek jullie coolste legeroutfit aan en we spreken af deze zondag aan de scoutslokalen van 14u tot 17u. Tot dan!

(vergeet je niet warm aan te kleden + scoutsdas)

Zondag 25 februari

Vandaag GEEN VERGADERING aangezien we nog allemaal wat moe zijn van de QUIZ van gisterenavond.

Vrijdag 1 maart

Joepieee vandaag gaan we eindelijk op WEEKEND. De leiding kijkt er al vast heel erg naar uit! Verdere info volgt nog via mail! Zondag 3 maart dus ook geen vergadering.

Zondag 10 maart

Vandaag is het terug vergadering! Maar wat we vandaag gaan doen gaan we absoluut nog niet zeggen. Kom deze zondag naar de scouts en neem jullie creatiefste ideeën mee. We spreken zoals gewoonlijks af deze zondag van 14u tot 17u aan de scoutslokalen. Tot dan! (vergeet jullie das niet)

Een dikke knuffel van jullie liefste kapoenenleiding xoxo

Ampari, Pongo, Boktor, Faroe en Oli xxx

E-mail: kapoenen@scoutskortenberg.be

Ampari

Hartelijke Collie

Takleider

Faroe

Eerbare Lama

Boktor

Dierbare Springbok

Oli

Frivole Hauki

Vlag

Pongo

Subtiele pongo

Wie zijn de kapoenen?

Kapoenen zijn jongens en meisjes van 6 tot 8 jaar oud (of vanaf ze in het eerste leerjaar zitten). Het zijn kleine, nieuwsgierige rakkers die op zondagnamiddag niet meer kunnen thuisblijven, want dan is het scouts!

Wat doen de kapoenen?

Wij spelen en maken veel plezier. We gaan op avontuur in het bos, zoeken naar de schat of spelen knotsgekke pleinspelen in de speeltuin. Je merkt het al: we hebben veel fantasie en energie en stralen dat uit.

Weekends en kamp

Rond de herfstvakantie houden we onze eerste sleepover in onze eigen lokalen te Colomba. Rond Kerstmis gaan we een eerste keer op weekend en blijven we 1 nacht weg. Na dit weekend zijn we helemaal klaar om rond Pasen 2 nachten van huis weg te blijven. In de zomervakantie gaan we dan op kamp, 7 dagen vol zon, plezier, fantasie en dat samen met al je leuke vriendjes.