KAPOENEN

Zaterdag 12/09

De start van een nieuw scoutsjaar! Zijn jullie ook zo benieuwd naar jullie kersverse leiding? Vandaag gaan we spelletjes spelen om dat te weten te komen. Kom het ontdekken van 14u tot 16u aan de scoutslokalen. Vergeet ook zeker geen 2 euro mee te nemen voor een lekker vieruurtje. Bekijk zeker de mail met meer info over de overgang!

Zondag 20/09

De eerste echte vergadering! We gaan het jaar goed inzetten met allerlei leuke activiteiten. De leiding staat voor jullie klaar aan de scoutslokalen van 14u tot 17u. Wij hebben er alvast suuuperveel zin in.

Zondag 27/09

Vergadering op verplaatsing... vandaag spreken we af aan de voetbalkantine in Kortenberg om 14u. We gaan er een heel toffe namiddag van maken, de leiding heeft heel wat voor jullie in petto! Jullie ouders mogen jullie komen ophalen aan de kantine om 17u.

Zondag 4/10

De leiding is dit weekend heel druk bezig met het plannen van een mega gigantisch leuk jaar! Daarom zal er spijtig genoeg deze zondag geen vergadering in zitten. Volgende week zien we jullie graag terug natuurlijk!

Zondag 11/10

De vergaderingen zijn al een maand bezig!! Maar ja, je weet wat ze zeggen, de tijd vliegt als we ons amuseren! We verwachten jullie allemaal aan de lokalen van 14u tot 17u. Breng zeker jullie enthousiasme mee zodat het weer een spetterende namiddag kan worden vol met leuke en originele spelletjes!

Vele groetjes van jullie allerliefste leiding!!!

E-mail: kapoenen@scoutskortenberg.be

Gemoedelijke Secretarisvogel

0470/62.21.82

Wie zijn de kapoenen?

Kapoenen zijn jongens en meisjes van 6 tot 8 jaar oud(of vanaf ze in het eerste leerjaar zitten). Het zijn kleine, nieuwsgierige rakkers die op zondagnamiddag niet meer kunnen thuisblijven, want dan is het scouts! Deze tak staat gelijk met de deugnieten, maar door de grote aantallen is deze tak opgesplitst.

Wat doen de kapoenen?

Wij spelen en maken veel plezier. We gaan op avontuur in het bos, zoeken naar de schat of spelen knotsgekken pleinspelen in de speeltuin. Je merkt het al: we hebben veel fantasie en energie en stralen dat uit.

Weekends en kamp

Rond de herfstvakantie houden we onze eerste sleepover in onze eigen lokalen te Colomba en dan rond kerstmis gaan we een eerste keer op weekend. We blijven 1 nacht weg. Na dit weekend zijn we helemaal klaar om rond pasen 2 nachten van huis weg te blijven. In de zomervakantie gaan we dan op kamp, 7 dagen vol zon, plezier, fantasie en samen al je leuke vriendjes.