KAPOENEN

Beste ouders en leden,

Wij kregen vanuit Scouts & Gidsen Vlaanderen de mededeling dat scoutsactiviteiten niet langer mogen doorgaan tot en met 19 april omwille van de uitbraak van het Corona virus. Het belang van de kinderen en jongeren staat centraal in deze beslissing.

Deze maatregel geldt voorlopig tot en met 19 april. De situatie wordt voortdurend gemonitord en indien wij over meer info beschikken, brengen we jullie tijdig op de hoogte.

Wij hopen jullie allemaal zo snel mogelijk terug te zien!

Groetjes,

0474/70.24.47

Vlag

Wie zijn de kapoenen?

Kapoenen zijn jongens en meisjes van 6 tot 8 jaar oud(of vanaf ze in het eerste leerjaar zitten). Het zijn kleine, nieuwsgierige rakkers die op zondagnamiddag niet meer kunnen thuisblijven, want dan is het scouts!

Wat doen de kapoenen?

Wij spelen en maken veel plezier. We gaan op avontuur in het bos, zoeken naar de schat of spelen knotsgekken pleinspelen in de speeltuin. Je merkt het al: we hebben veel fantasie en energie en stralen dat uit.

Weekends en kamp

Rond de herfstvakantie houden we onze eerste sleepover in onze eigen lokalen te Colomba en dan rond kerstmis gaan we een eerste keer op weekend. We blijven 1 nacht weg. Na dit weekend zijn we helemaal klaar om rond pasen 2 nachten van huis weg te blijven. In de zomervakantie gaan we dan op kamp, 7 dagen vol zon, plezier, fantasie en samen al je leuke vriendjes.