DEUGNIETEN

Zaterdag 1 juni

Het is leidingswissel, dat houd in dat elke tak voor één dag andere leiding krijgt, spannendddddd!!!! Deze nieuwe leiding gaat uiteraard nog steeds super leuke spelletjes spelen met jullie. Kom dus zeker eens kijken wie deze leiding is en wat ze in petto hebben voor jullie, aan de lokalen van 18u tot 20u.

Zaterdag 8 juni

Het zonnetje gaat goed schijnen vandaag, dussss…… wij gaan WATERSPELLETJES spelen!! Joepieeee, breng zeker allemaal een waterpistool of waterballonnen mee zodat we ons een hele namiddag goed kunnen afkoelen. Heb je zin in een leuke verfrissing?? Kom dan zeker naar de lokalen van 18u tot 20u.

Zaterdag 15 juni

Behalve mega toffe spelletjes spelen op de scouts houden de deugnieten ook van een lekker gevulde buik. Daarom gaan we vandaag samen koken, en uiteraard daarna samen gezellig al dat lekkers opeten. Als je dit niet wilt missen kom dan zeker van 18u tot 20u naar de lokalen

Zaterdag 22 juni

Het is zover… De allerlaaste vergadering van het jaar L. Dat verdient zeker en vast een leuk feestje. Wil je graag meevieren kom dan zeker naar de lokalen van 18u tot 20u.

Tot op kamp!! Knuffels en kusjes van Mousse, Kasha, Sika, Kosmo en Floki xxxx

E-mail: deugnieten@scoutskortenberg.be

Kasha

Pikante Mustang

0471/77.92.26

Takleidster & Kassier

Sika

Bekoorlijk Sikahert

0478/49.77.14

Floki

Vredige Secretarisvogel

0492/95.07.45

Kosmo

Volhardende Stokstaart

0471/43.09.50

Mousse

Bezonnen Perdix

0468/10/38.17

Uniform

Wie zijn de deugnieten?

Deugnieten zijn jongens en meisjes van 6 tot 8 jaar oud(of vanaf ze in het eerste leerjaar zitten). Het zijn kleine, nieuwsgierige rakkers die op zondagnamiddag niet meer kunnen thuisblijven, want dan is het scouts!

Wat doen de deugnieten?

Wij spelen en maken veel plezier. We gaan op avontuur in het bos, zoeken naar de schat of spelen knotsgekken pleinspelen in de speeltuin. Je merkt het al: we hebben veel fantasie en energie en stralen dat uit.

Weekends en kamp

Rond de herfstvakantie houden we onze eerste sleepover in onze eigen lokalen te Colomba en dan rond kerstmis gaan we een eerste keer op weekend. We blijven 1 nacht weg. Na dit weekend zijn we helemaal klaar om rond pasen 2 nachten van huis weg te blijven. In de zomervakantie gaan we dan op kamp, 7 dagen vol zon, plezier, fantasie en samen al je leuke vriendjes.