DEUGNIETEN

Maandschors

Zondag 1 mei

De ze week is het GEEN VERGADERING, want jullie allerliefste leiding is op weekend naar het kampterrein. Jullie zullen dus moeten wachten tot volgende week. TOT DAN!!!


Zondag 8 mei

Vandaag is het niet zomaar een vergadering. Jullie leiding zal er anders uitzien als gewoonlijk, want het is leidingswissel. Wees niet bang om te komen want deze leiding is ook heel leuk, bijna even leuk als jullie echte leiding 😉. Ze hebben er super veel zin in en hebben ook een kei fantastisch spel voor jullie voorzien. Van 14 tot 17u aan de lokalen


Zondag 15 mei

Deze week is het eindelijk weer aan jullie eigen leiding. En we hebben de beste en leukste bewaard voor deze zondag. Het beloofd een vettige boel te worden. Kom allemaal in kleren die vuil mogen worden. Wie zin heeft om eens goed vuil te worden komt zeker naar de lokalen van 14u tot 17u

Zaterdag 21 mei

!!! SLOTDAG !!!!

In de voormiddag is er een rommelmarkt en in de namiddag tal van activiteiten zoals springkastelen, schminken, spons gooien, … . Gedurende heel de dag wordt er een scoutsbar open gehouden, kom dus zeker eens een kijkje nemen!! Ook de infomomenten over het kamp vinden deze dag plaats. Verdere info volgt zo snel mogelijk.

PS: Slotdag is niet de laatste vergadering van het jaar! De week erna starten de avondvergaderingen, dus ook in juni staat de leiding nog voor jullie klaar!


Groetjes van de tofste leiding ter wereld

Pico, Lex, Zazi ,Oogway, Pipa, Komo, Po, Lilo, Lizzy en Tammie

De leiding

E-mail: deugnieten@scoutskortenberg.be


Lilo

Vredelievende Papegaai

+32 495 84 32 31

Takleidster


Po

Sprankelende Mustang

+32 486 79 19 82

Kassier


Lizzy

Waardevolle Hoko

+32 471 64 50 43

EHBO


Tammie

Mysterieuze Ringmus

+32 471 66 63 10

Vlag


Komo

Trouwhartige Steltral

+32 472 71 58 48

Materiaal

LEEFTIJD: 6 tot 8 jaar

Wie zijn de deugnieten?

Deugnieten zijn jongens en meisjes van 6 tot 8 jaar oud(of vanaf ze in het eerste leerjaar zitten). Het zijn kleine, nieuwsgierige rakkers die op zondagnamiddag niet meer kunnen thuisblijven, want dan is het scouts! Deze tak staat gelijk met de kapoenen, maar door de grote aantallen is deze tak opgesplitst.

Wat doen de deugnieten?

Wij spelen en maken veel plezier. We gaan op avontuur in het bos, zoeken naar de schat of spelen knotsgekken pleinspelen in de speeltuin. Je merkt het al: we hebben veel fantasie en energie en stralen dat uit.

Weekends en kamp

Rond de herfstvakantie houden we onze eerste sleepover in onze eigen lokalen te Colomba en dan rond kerstmis gaan we een eerste keer op weekend. We blijven 1 nacht weg. Na dit weekend zijn we helemaal klaar om rond pasen 2 nachten van huis weg te blijven. In de zomervakantie gaan we dan op kamp, 7 dagen vol zon, plezier, fantasie en samen al je leuke vriendjes.