DEUGNIETEN

Zaterdag 13/09

Zin in het nieuwe scoutsjaar? Is het je eerste dag als echte scout of ben je benieuwd wie jouw nieuwe leiding wordt? Een mega vet spel staat op jullie te wachten en wij staan alvast te popelen om jullie met open armen te ontvangen van 14u tot 16u aan de lokalen.

Zondag 20/09

Kom maar allemaal aan boord van het kadeugen vliegtuig. Vandaag maken we een reis rond de wereld. We stijgen op om 14u aan de lokalen en landen hier ook weer om 17u. Wij wensen jullie een fijne reis :))

Zondag 27/09

Vandaag verwachten wij jullie om 14u aan de voetbalkantine van Kortenberg. Breng je goede humeur mee want we geven er een lap op vandaag! Jullie mama en papa mogen jullie om 17u hier weer komen halen.

Zondag 4/10

Helaas, pindakaas. Vandaag is het geen vergadering. De leiding is heel hard bezig met leuke spelletjes voor te bereiden zodat het een topjaar wordt. Wij zien jullie volgende week graag terug!

Zondag 11/10

Wij hebben jullie nu twee weken moeten missen. Het is dus hoog tijd voor een nieuwe vergadering vol kadeugen plezier! Zijn jullie benieuwd naar wat jullie leiding voor jullie in petto heeft? Kom dan van 14u tot 17u naar de lokalen.

Groetjes van jullie favoriete deugnietenleiding xxxx

E-mail: deugnieten@scoutskortenberg.be

Ozan

Aimabele Spitsvogel

0474/70.24.47

Takleider

Po

Sprankelende Mustang 0486/79.19.82

Rolo

Nuchtere Secretarisvogel 0471/41.31.75

Chilla

Frivole Chinchilla

0498/57.91.31

Vlag en Uniform

Kenny

Vrijgevochten Bergduivel

0468/21.86.04

Wie zijn de deugnieten?

Deugnieten zijn jongens en meisjes van 6 tot 8 jaar oud(of vanaf ze in het eerste leerjaar zitten). Het zijn kleine, nieuwsgierige rakkers die op zondagnamiddag niet meer kunnen thuisblijven, want dan is het scouts! Deze tak staat gelijk met de kapoenen, maar door de grote aantallen is deze tak opgesplitst.

Wat doen de deugnieten?

Wij spelen en maken veel plezier. We gaan op avontuur in het bos, zoeken naar de schat of spelen knotsgekken pleinspelen in de speeltuin. Je merkt het al: we hebben veel fantasie en energie en stralen dat uit.

Weekends en kamp

Rond de herfstvakantie houden we onze eerste sleepover in onze eigen lokalen te Colomba en dan rond kerstmis gaan we een eerste keer op weekend. We blijven 1 nacht weg. Na dit weekend zijn we helemaal klaar om rond pasen 2 nachten van huis weg te blijven. In de zomervakantie gaan we dan op kamp, 7 dagen vol zon, plezier, fantasie en samen al je leuke vriendjes.